Gemeente Utrechtse Heuvelrug


Het college bezoekt Overberg op 6 september


Het college van burgemeester en wethouders bezoekt ook dit jaar weer alle dorpen. Het doel van de dorpsbezoeken is het op een persoonlijke en directe wijze contact leggen en onderhouden met de inwoners.

Het college ontmoet u graag persoonlijk en nodigt u van harte uit om met hen in gesprek te gaan. Het thema dit jaar is: `Wat leeft er in de dorpen'. Op maandag 6 september komt het college in Overberg.

Ook nu pakt het college de fiets zodat u hen onderweg kunt aanspreken.

Middagprogramma
15.45 uur aankomst Overberg, dorpshuis De Buurthucht 16.00 uur vertrek richting Dwarsweg/Eindseweg
16.15 uur aankomst parkeerplaats camping 't Eind (startpunt fiets/wandelroute)
17.15 uur vertrek naar dorp Overberg
17.20 uur stop: ondergrondse woning Eindseweg
17.40 uur rijden langs; trapveldje Overberg
17.45 uur stop: speeltuin Schoollaan
18.05 uur stop: nieuwbouw locatie Eindseweg
18.10 uur vertrek richting De Buurthucht
18.15 uur aankomst De Buurthucht

Avondprogramma
Vanaf 19.15 uur bent u van harte welkom in dorpshuis De Buurthucht. Om 19.30 uur heet burgemeester Frits Naafs iedereen welkom en stelt hij het nieuwe college aan u voor. Daarna wordt een korte film over onze gemeente getoond.Vervolgens vertelt dorpswethouder Elisabeth van Oostrum over het dorpsgericht werken en gaat daarover met de aanwezigen in gesprek. Hierna interviewt burgemeester Naafs de raadsleden Lysbeth van Valkenburg-Lely, Chantal van Steenderen en Gert-Jan van den Brink. Aan het eind van het programma is er een informeel samenzijn waarbij u in gesprek kunt gaan over de onderwerpen die in Overberg (gaan) spelen. Het dorpsbezoek eindigt om 21.30 uur.