Gemeente Hellevoetsluis


Praat mee over de toekomst van de Zuidwestelijke Delta

De Zuidwestelijke Delta is een prachtige regio met een schat aan mogelijkheden om te wonen, werken en te recreëren. De Deltawerken, die na de watersnoodramp in 1953 het land en de mens tegen de zee beschermen, hebben veiligheid gebracht, maar blijken ook schaduwkanten voor natuur, waterkwaliteit en economie te hebben. De plannen om de Zuidwestelijke Delta tussen nu en 2015 veilig, veerkrachtig en vitaal te maken zijn gereed. De plannen staan beschreven in het uitvoeringsprogramma Zuidwestelijke Delta. Iedereen die het wil, kan tijdens de regiotour een reactie geven. Deze tour is op maandagavond 6 september a.s in Oudenhoorn, in dorpshuis De Meent, Molenweg 14.

Tentoonstelling
Bij de regiotour hoort ook een tentoonstelling die vrij te bezoeken is. De tentoonstelling verbindt aan de hand van filmpjes en kaarten de geschiedenis, heden en toekomst met elkaar. De tentoonstelling is van 30 augustus tot 10 september a.s. te bekijken in bibliotheek Zuid-Hollandse Delta, Woordbouwerplein 1 te Hellevoetsluis. Toegang is gratis. Let u wel even op de openingstijden van de bibliotheek.

Wilt u meer weten over deze plannen? Het uitvoeringsprogramma is in te zien via www.zwdelta.nl. Via de site kunt u zich ook aanmelden voor de bijeenkomst.

09/01/2010