Provincie Utrecht

Asfaltonderhoud N234 Bilthoven & N238 Den Dolder

In september voert de provincie Utrecht groot onderhoud uit op de parallelweg van de N234 in Bilthoven en op de parallelweg en de hoofdrijbaan van de N238 in Den Dolder. Het oude asfalt wordt hierbij vervangen door nieuw asfalt. Hieronder vindt u meer informatie over de werkzaamheden, de verkeersmaatregelen en de consequenties hiervan voor het verkeer.

Parellelweg N234
Werkzaamheden
De werkzaamheden aan de parallelweg van de N234 vinden plaatsen tussen 6 september en 9 september. Het betreft het gedeelte van de N234 tussen de A27 en de Eijckensteinselaan (tussen hm 0,6 en hm 1,8) in Bilthoven. Het oude asfalt wordt plaatselijk gerepareerd.

De werkzaamheden vinden alleen 's avonds en 's nachts plaats tussen 19:00 uur en 06:00 uur de volgende ochtend (dus totaal drie nachten). Hierdoor blijft de hinder voor het verkeer beperkt. Wel kan sprake zijn van enige geluidsoverlast omdat er ook gefreesd moet worden.

Verkeersmaatregelen en bereikbaarheid
Tijdens de werkzaamheden is de parallelweg van de N234 tussen de A27 en de Eijckensteinselaan volledig afgesloten voor verkeer. Landbouwverkeer zal tijdens de werkzaamheden gebruik maken van de hoofdrijbaan. Fietsers worden door verkeersregelaars langs het werk geleid. Tijdens de afsluiting zijn de aanliggende panden niet of beperkt bereikbaar.

Parallelweg en hoofdrijbaan N238
Werkzaamheden
De werkzaamheden aan de parallelweg en de hoofdrijbaan van de N238 vinden plaats tussen 8 september en 10 september. Het betreft het gedeelte van de N238 tussen hectometerpaal 2,3 en hectometerpaal 2,6 in Den Dolder. Het oude asfalt wordt plaatselijk gerepareerd. De werkzaamheden vinden alleen 's avonds en 's nachts plaats tussen 19:30 uur en 05:30 uur de volgende ochtend (dus totaal twee nachten). Hierdoor blijft de hinder voor het verkeer beperkt. Wel kan sprake zijn van enige geluidsoverlast omdat er ook gefreesd moet worden.

Verkeersmaatregelen en bereikbaarheid
Tijdens de werkzaamheden is de hoofdrijbaan gedeeltelijk afgesloten. Het verkeer wordt door middel van tijdelijke verkeerslichten om en om langs het werk geleid. Het doorgaande verkeer dient rekening te houden met een langere reistijd. Tijdens de afsluiting zijn de aanliggende panden bereikbaar.

Vragen?
Met vragen over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de provincie Utrecht:
T (030) 258 38 88 (infonummer wegwerkzaamheden provinciale wegen Utrecht)
E wegwerkzaamheden@provincie-utrecht.nl