Ingezonden persbericht


GEAR4 presenteert AlarmDock Reveal voor iPhone en iPod

Een compacte wekkerradio met minimalistisch design

Parijs, Frankrijk, 6 september 2010 - GEAR4, specialist op het gebied van iPhone & iPod accessoires, presenteert AlarmDock Reveal, de design wekkerradio speciaal ontworpen voor uw iPhone en iPod. Na de vakantie is het niet eenvoudig om het werkritme weer op te pakken. GEAR4 heeft de ideale oplossing om met het juiste been uit bed te stappen!

De wekker gaat af...zoals u het wilt
De wekkerradio AlarmDock Reveal van GEAR4 kan u op een aangename manier wekken. Dankzij de FM-tuner met 5 voorgeprogrammeerde zenders heeft u de keuze om door de radio gewekt te worden, door een simpel alarm of door de muziek van uw iPod/iPhone.

Een alarm voor haar, een alarm voor hem
Deze wekkerradio is voorzien van een dubbele alarmfunctie die u op verschillende tijden kan instellen. Vroeg doordeweeks, laat in het weekend of op twee verschillende momenten als u met zijn tweeën bent. Wat uw voorkeur ook mag zijn, met de AlarmDock Reveal hoeft u uw wekker niet elke avond opnieuw in te stellen.

Een compact en veelzijdig apparaat
De AlarmDock Reveal leest en laadt uw iPod of iPhone op en kan ook worden gebruikt voor andere mp3-spelers. Met zijn stereogeluid van uitstekende kwaliteit houdt hij u de hele dag muzikaal gezelschap. De wekkerradio is zowel praktisch als minimalistisch en kan dankzij zijn elegante design op elk nachtkastje worden geplaatst. Door zijn aanpasbare LCD-scherm met achtergrondverlichting kunt u op elk moment, dag en nacht, de tijd aflezen.

De AlarmDock Reveal is compatibel met alle iPod/iPhone modellen; ook met de iPhone 4. Verkrijgbaar via internet en in gespecialiseerde winkels. Adviesverkoopprijs: ¤ 69,99.

Over GEAR4 - www.gear4.com

Het merk GEAR4 maakt deel uit van de onafhankelijke groep Disruptive Limited, Britse specialist op het gebied van iPod, iPhone en iPad accessoires. Disruptive Limited, in 2004 opgericht, is een van de eerste bedrijven ter wereld dat een merk voor iPod accessoires heeft gelanceerd. De best verkochte producten van GEAR4 in het Verenigd Koninkrijk* zijn de luidsprekers voor iPod en iPhone. De Design en Research & Development teams van GEAR4 zijn gevestigd in het Verenigd Koninkrijk en werken nauw samen met Apple Inc. zodat ze de meest innovatieve apparaten en accessoires voor Apple kunnen aanbieden. Disruptive Limited is een privé onderneming waarvan de hoofdzetel in High Wycombe, Verenigd Koninkrijk is gevestigd.

*Uitgerekend volgens verkoopgegevens van 2008/2009