Ingezonden persbericht


Verhalenwedstrijd voor iedereen!

Wederom wordt er nu door de christelijke bibliotheek Tolle Lege uit Numansdorp in de kinderboekenmaand een verhalenwedstrijd uitgeschreven. Dit keer in samenwerking met de Bond tegen het vloeken.

Deze maal een zelfgekozen thema:

"Wat woorden kunnen doen"

De Werkgroep Hoeksche Waard van de Bond tegen het vloeken en bibliotheek Tolle Lege willen met dit thema aangeven dat woorden, gesproken door mensen, kunnen strelen maar ook kunnen stoten (vloeken). Mensen woorden schieten soms ook te kort om iemand te troosten. Je kunt door woorden gegrepen worden die gelezen worden. Een verhaal kan je boeien. Maar... je kunt ook door Het Woord gegrepen worden. Het is een thema waar je heel veel mee kunt. Graag roepen we ook 'talentvol' nieuw-talent (jong en oud!) om mee te doen. Laat zien wat je kunt met het thema 'Wat woorden kunnen doen!" De werkgroep en de bibliotheek zullen bekijken of ook nu de beste verhalen kunnen worden gebundeld. Voorwaarden voor het meedoen:

· Meedoen vanaf 11 jaar!

· Het verhaal bevat in Word-formaat maximaal ca. 6 pagina's (lettertype Arial 10)
· Aanlevering schriftelijk naar Bond tegen het vloeken, p/a Pinksterbloemstraat 39, 3286 VH KLAASWAAL
· Aanlevering per mail naar Tolle Lege: tolle-lege@hoekschewaard.nl (hier ook vragen stellen!)
· Het verhaal moet uiterlijk 30 november 2010 binnen zijn
· De uitslag wordt 31 januari 2011 gepubliceerd op www.tolle-lege.hoekschewaard.nl

Wie nog nooit in de bibliotheek een kijkje heeft genomen, en wil weten wie de bibliotheek is die dit allemaal organiseert, is van harte welkom aan de Burg. Vd Veldenweg 5 te Numansdorp, op dinsdag van 19-21 uur en op zaterdag van 11-12uur.