Gemeente Utrechtse Heuvelrug


Het college van B&W gaat weer de dorpen langs

De dorpsbezoeken komen eraan. Overberg op 6 september als eerste. Het college van burgemeester en wethouders gaat de komende periode weer op bezoek in alle dorpen. Dit jaar is het thema 'Wat leeft in de dorpen.' Twee weken voor het college bij u langs komt, ontvangt u persoonlijk een uitnodiging. Het college treedt graag met u in contact.

De opzet is gelijk aan voorgaande jaren: het college start met een fietstocht waarbij onderweg op diverse locaties wordt gestopt. U kunt het college tijdens de fietstocht bij de stops direct wijzen op zaken die u onder de aandacht wilt brengen

De route van de fietstocht wordt in het Gemeentenieuws en op de gemeentesite gepubliceerd. Heeft u onderwerpen die u tijdens de fietstocht onder de aandacht wilt brengen? Mail die dan naar postbuscommunicatie@heuvelrug.nl. Wij proberen zoveel mogelijk aan uw verzoeken te voldoen.

's Avonds is het college te gast in een van de locaties in de dorpen. Deze worden nog bekend gemaakt. De dorpswethouders starten deze avonden met een inleiding en vervolgens wordt ingegaan op wat leeft in de dorpen. U bent van harte welkom!

Wij komen naar u toe op:
Overberg : maandag 6 september
Amerongen : dinsdag 14 september
Doorn : dinsdag 21 september
Driebergen-Rijsenburg: donderdag 23 september
Leersum : woensdag 22 september
Maarsbergen : maandag 4 oktober
Maarn : dinsdag 5 oktober