"Furniture China 2010" vindt plaats 7-10 september 2010 in Shanghai 10/05/2010 14:09

PR Newswire

SHANGHAI, May 10, 2010 /PRNewswire/ --
De Chinese economie raakte in het eerste kwartaal van 2010 in versnelling en groeide met 11,9% ten opzichte van het voorgaande jaar, aldus een woordvoerder van het National Statistics Bureau. En volgens Dhr. Jia Qingwen, voorzitter van de China National Furniture Association (Chinese nationale meubelassociatie) bedroeg de Chinese export van meubelen US$ 4,7 miljard in januari/februari van 2010, een stijging van 30,3% ten opzichte van dezelfde periode in 2009.

Shanghai, één van de meeste bekende steden in China, wordt omgebouwd tot een moderne metropool en 's werelds economische, financiële, handels- en verzendingscentrum. Furniture China dat jaarlijks wordt gehouden in september in Shanghai, is de beste manier om de doelmarkten te bereiken: Niet alleen voor het ontwikkelen van potentiële Aziatische markten maar ook voor het uitbreiden van bestaande Westerse markten. Zo een geweldige combinatie zorgt voor een uitstekend platform voor bevoegde exposanten en bezoekers uit de hele wereld voor het bezoeken van dit jaarlijkse evenement.

Furniture China is een belangrijk sourcingplatform voor de internationale meubelindustrie en steeds meer internationale meubelbedrijven kiezen Furniture China om hun nieuwe producten te lanceren, nieuwe contacten te ontwikkelen en uit te breiden op nieuwe markten. FENABEL uit Portugal, SIFAS en PARISOT uit Frankrijk, EFILOGIC uit Spanje, SKY/ASKO NABYTEK uit de Tsjechische republiek en FORZA uit België zullen, samen met 95% van de exposanten die er vorig jaar ook waren, voor de eerste keer presenteren op de Furniture China 2010 en hun moderne meubelen, eettafels & stoelen en rotanproducten tentoonstellen.

Tevens zijn buitenmeubelen, vanwege grote vraag, in opkomst als nieuwe sector op Furniture China 2010. De goed ontworpen buitenmeubels die in China gemaakt worden, zullen verzameld worden en in één gebied tentoongesteld worden. Aangezien de levensstandaarden hoger blijven worden, willen mensen een simpele en natuurlijke levensstijl en dat leidt tot een voortvarende buitenmeubelindustrie. De buitenmeubelsector zal in de toekomst blijven uitbreiden met meer goede kwaliteitsproducten.

De opening van metrolijn 7 biedt de deelnemers een eenvoudige manier om het evenement dit jaar te bezoeken naast de shuttlebussen en taxi's die bezoekers ook naar de tentoonstelling brengen. Het Shanghai New International Expo Centre ligt op slechts 5 minuten loopafstand van Exit No. 2 van het station "Huamu Road" op lijn 7.

Contact:

Shanghai UBM Sinoexpo International Exhibition Co., Ltd.
Ms Yolanda XU
+86-21-6437-1178 x103
furniture@ubmsinoexpo.com
http://www.furnitureinchina.com

Shanghai UBM Sinoexpo International Exhibition Co., Ltd., Ms Yolanda XU, +86-21-6437-1178 x103, of furniture@ubmsinoexpo.com






-