Reumafonds

Vechtdal Fietsvierdaagse deze week van start

6 september 2010
Op 7 september start de 12e editie van de Vechtdal Fietsvierdaagse. Vier dagen goed georganiseerd op pad, met elke dag een unieke route en een avontuurlijk thema met verrassende onderbrekingen. Het Reumafonds is er aanwezig om voorlichting over reuma en informatie over het Reumafonds te geven en om vrijwilligers te werven voor de hulp bij de organisatie van evenementen.

Vechtdal Fietsvierdaagse De naar verwachting 2500 deelnemers starten iedere dag op een andere plaats in het Vechtdal, om de grootst mogelijke variatie van omgeving te beleven. Het Vechtdal heeft een mooi afwisselend landschap, prachtige landgoederen en gezellige plaatsen als Dalfsen, Ommen en Hardenberg. Kijk voor meer informatie, onder meer over inschrijven, op de website van de Vechtdal Fietsvierdaagse.

Help mee bij evenementen
Het Reumafonds werkt mee aan de organisatie van diverse recreatieve wandel- en fietsevenementen. Wilt u het Reumafonds graag meehelpen, bijvoorbeeld bij het inrichten van een stand, het ontvangen van gasten, het uitdelen van informatiemateriaal en het te woord staan van standbezoekers? Wij horen het graag, stuur voor meer informatie een e-mail naar vrijwilligers@reumafonds.nl of bel 020 589 64 71.

Belang van bewegen
Sportieve evenementen zijn uitstekende gelegenheden om het belang van bewegen voor mensen met reuma te onderstrepen. De pijn en beperkingen als gevolg van reuma en artrose maken bewegen moeilijk. Toch is bewegen voor mensen met reuma heel belangrijk. Bewegen verbetert de conditie, versterkt de spieren en houdt gewrichten soepel.