Gemeente Son en Breugel


koop in Sonniuspark

Opnieuw acht nieuwe bouwkavels te koop in Sonniuspark

Vanaf deze week is het mogelijk om een optie te nemen op één van de acht nieuwe kavels in Sonniuspark. De bouwkavels variëren in grootte van 411 tot 681 m2. In juli zijn er ook al vijf nieuwe kavels in de verkoop gegaan, waarvan er inmiddels 2 in optie zijn genomen.

De 8 nieuwe kavels bevinden zich in het noordelijke deel van de wijk, in de driehoek tussen Jufferlaan, Vuurlibel en Oeverlibel.

Individuele kavels
In de driehoek is nog ruimte voor 8 bouwkavels voor individuele kopers.

De kavelpaspoorten van de kavels zijn te vinden op de website www.sonniuspark.nl. In een kavelpaspoort staat beschreven wat er op de betreffende kavel zoal gebouwd kan worden. Vanaf dat moment is het mogelijk om via het principe "wie het eerst komt die het eerst maalt" een optie te nemen.

Geïnteresseerden die een optie nemen op een kavel, krijgen van de gemeente Son en Breugel een gratis workshop met een architect aangeboden.

Voor vragen of meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen met de gemeente Son en Breugel, Marianne Seijdel, tel. 0499 - 491491 of mailen naar sonniuspark@sonenbreugel.nl.

Raadhuisplein 1 - 5691 AL Son en Breugel - Telefoon (0499) 491 491