Politie Utrecht

Persberichten Utrecht stad, 11.15 uur

Utrecht, 07-09-2010

Aanrijding met letsel

UTRECHT Maandag 6 september kwamen een auto en fietser in aanrijding op de Warmoesstraat.

Rond 14.30 uur reed een 21-jarige man uit Utrecht over de Oudenoord in de richting van het centrum. Ter hoogte van de Warmoesstraat stak een 12-jarig meisje uit Utrecht over en zag daarbij de personenauto over het hoofd. De twee kwamen in aanrijding waarbij het meisje gewond raakte. Ze is voor controle naar het Diakonesse ziekenhuis gebracht.

Kopstaart aanrijding

UTRECHT Maandagochtend 6 september zijn twee autos op elkaar gereden op de Pijperlaan.

Rond 08.10 uur reed een 39-jarige man uit Utrecht richting het 24 oktoberplein. Toen hij afremde voor het op oranje gesprongen stoplicht klapte een 35-jarige vrouw uit Utrecht achter op zijn auto. In de auto van de vrouw bevond zich een 6 maanden oude baby, deze bleef met veel geluk ongedeerd. De vrouw gaf aan nekklachten te hebben en is door de brandweer uit de auto bevrijd. Zij is naar het Ouderijn ziekenhuis vervoerd voor controle.

Negeren rood licht

UTRECHT- Op maandagochtend 6 september werd een roodlichtcontrole gehouden op de Kanaalstraat. 12 Fietsers kregen een bekeuring voor het rijden door het rode verkeerslicht.

Vernielers aangehouden

UTRECHT- Op dinsdag 7 september werden vijf personen aangehouden omdat zij een pand waren binnengegaan en een deur hadden opengebroken.

Omstreeks 00.15 uur kreeg de politie de melding dat vijf personen een pand waren ingegaan aan de Arkansasdreef. Hierbij was een deur vernield. Toen de agenten ter plaatse kwamen, werd het vijftal in de leeftijd van 20 tot 26 jaar uit onder meer Utrecht en Nieuwgein, aangehouden en ingesloten voor verhoor.