Gemeente Vlaardingen


Twee nieuwe trouwlocaties in Vlaardingen

07-09-2010 | De gemeente Vlaardingen heeft haar palet aan trouwlocaties uitgebreid met twee unieke trouwlocaties die Vlaardingen wederom als trouwstad op de kaart zetten: de Stadsgehoorzaal en de Buitenplaats Vlaardingen.
Het wordt steeds leuker om in Vlaardingen te trouwen. Niet alleen beschikt Trouwstad Vlaardingen over een onlangs uitgebreid team van uitstekende trouwambtenaren, ook kan iedereen nu zijn trouwplek in Vlaardingen vinden door een zeer gevarieerd aanbod van trouwlocaties.

Oudste drempel, museum en langsvarende schepen
In het oude, historische stadhuis kan men de zojuist verworven partner over de oudste drempel van Nederland dragen. Men kan elkaar eeuwig trouw beloven onder een prachtige wandschildering in de met ornamenten versierde Muziekzaal van het Vlaardings Museum. Het jawoord kan klinken in het Deltahotel, met uniek uitzicht op de Nieuwe Maas. En sinds kort kan men ook trouwen in de magie van het theater, de Stadsgehoorzaal of kiezen voor de groene charme van een heuse herenboerderij in de Zuidbuurt: Buitenplaats Vlaardingen.

bovenfoyer van de stadsgehoorzaal

Stadsgehoorzaal
De Stadsgehoorzaal biedt prachtige ruimtes voor de ceremonie en het feest. Chique of gewoon gezellig, wild of rustig: feestwensen worden werkelijkheid. Ook voor de catering en de muzikale omlijsting biedt de Stadsgehoorzaal een breed scala aan mogelijkheden.

bruidspaar op de buitenplaats

Buitenplaats Vlaardingen
Deze trouwlocatie is centraal gelegen in het natuur- en recreatiegebied Midden Delfland, nabij de Krabbeplas en de golfbaan. Door de authentieke uitstraling, de historisch aangelegde tuin en de boomgaard, is deze landelijke locatie uitermate geschikt voor een sfeervolle huwelijksvoltrekking. De Buitenplaats Vlaardingen biedt daarnaast veel ruimte voor een eventuele receptie of bruiloftsfeest.

Contactinformatie

Postbus 1002
3130 EB Vlaardingen
Mail: info@vlaardingen.nl
Tel. (010) 248 4000