Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom, 07-09-2010

Politie arresteert inbreker dankzij oplettende getuige

BERGEN OP ZOOM: De politie heeft maandagmiddag rond 16.00 uur een 20-jarige man uit Amsterdam aangehouden. Hij wordt verdacht van een inbraak in een woning aan de Denemarkenstraat. Een oplettende getuige zag een man met een koevoet op het terras van de woning staan en belde de politie. Agenten konden de Amsterdammer, die voldeed aan het signalement dat de getuige had gegeven, kort daarna arresteren. Hij is voor verder onderzoek op het bureau in verzekering gesteld. Het is nog niet helemaal duidelijk of er iets uit de woning is gestolen.

Roosendaler steelt auto van kennissen 'voor de lol'

ROOSENDAAL: Een 31-jarige Roosendaler is maandagavond rond 18.45 uur op de Vrouwemadestraat aangehouden wegens autodiefstal. De man had zondagavond na een bezoek aan kennissen autosleutels meegenomen en hun Jeep gestolen, naar eigen zeggen bedoeld als grap. Hij kreeg maandag spijt van zijn actie en bracht de auto rond 18.00 uur terug. Op dat moment zaten er nog Belgische kentekenplaten op die de Roosendaler in essen had gestolen. De eigenares, die maandagmorgen aangifte had gedaan, had echter al het vermoeden gekregen dat hun kennis ermee te maken had. Toen hij de auto terugbracht, belde de vrouw de politie. De verdachte werd ingesloten op het bureau.

Halsterenaar aangehouden wegens mishandeling en vernieling

BERGEN OP ZOOM: De politie heeft dinsdagmorgen tegen 11.30 uur een 30-jarige man uit Halsteren aangehouden wegens mishandeling en vernieling. Hij kwam aan de deur bij zijn ex-vriendin in de wijk Het Fort en trapte de voordeur in toen zij die op een kiertje deed. Eenmaal binnen zou hij haar een stevige vuistslag hebben gegeven. De vrouw belde de politie en agenten konden de Halsterenaar oppakken en meenemen naar het bureau. Daar werd hij ingesloten.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 07-09-2010 14:22 | © Regio Midden en West Brabant |