Mr Eelco van Ravenswaaij partner bij Huijskens Communications

07/09/2010 16:11

Huijskens Communications

Amsterdam, dinsdag 7 september 2010 - Mr Eelco van Ravenswaaij is als partner toegetreden tot Huijskens Communications. Tot zijn overstap werkte hij als Head of Corporate & Regulatory Affairs bij British American Tobacco Nederland.

Eelco van Ravenswaaij heeft een jarenlange ervaring en reputatie opgebouwd in onder meer issue management, politieke lobby en corporate affairs. Hij heeft rechten gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en begon zijn loopbaan bij een advocatenkantoor en het Productschap voor Gedistilleerde Dranken. Vervolgens was Eelco Director of External Affairs bij Bacardi-Martini European Region alvorens hij aan de slag ging bij British American Tobacco.

Charles Huijskens en Ian Bickerton zijn zeer verheugd met het aantreden van Van Ravenswaaij als derde partner in kantoor: "Wij willen onze klanten op het hoogste niveau expertise aanbieden op verschillende terreinen: financiële (Engelstalige) communicatie, (crisis)communicatie en politieke lobby. Daarmee hebben we in Nederland een uniek bureau opgebouwd. De komst van Eelco versterkt ons dienstenaanbod op een uitstekende manier."

Van Ravenswaaij heeft onder andere deel uitgemaakt van diverse besturen en industrie platforms, onder andere als bestuurslid of adviseur van onder andere de Bond voor Adverteerders bva , SVM-Pact, The Portman Group, CEPS en STIVA.

Over Huijskens Communications

Huijskens Communications is één van de meest vooraanstaande bureaus op het gebied van (financiële) communicatie, woordvoering, issue management en politieke lobby. Opgericht in 1992 door journalist Charles Huijskens heeft het bureau een klantenkring opgebouwd in de top van het nationale en internationale bedrijfsleven.