Gemeente Kampen


Gemeente in gesprek met buurtbewoners en jongeren over jaarwisseling

07-09-2010
Burgemeester Koelewijn nodigt bewoners en jongeren uit IJsselmuiden en de wijk Brunnepe uit om mee te komen praten over het plan van aanpak voor de komende jaarwisseling.
De gemeente Kampen heeft samen met de politie, brandweer en ambulant jongerenwerk SJK gezorgd voor een plan van aanpak met duidelijke regels voor het melkbusschieten en de locaties voor vreugdevuren.

Koelewijn: "We willen een viering van Oud en Nieuw die prettig en feestelijk verloopt. Een jaarwisseling zonder problemen en waar jong en oud met plezier aan deelneemt. Het plan van aanpak wil ik - net als vorig jaar - graag met bewoners en jongeren bespreken.Ik hoop dat er weer veel bewoners en jongeren komen meepraten en dat we met elkaar zorgen voor een feestelijke jaarwisseling.

De bijeenkomsten staan gepland op 14 en 20 september in achtereenvolgens IJsselmuiden en Brunnepe. Iedereen is welkom om mee te praten. Aanmelden voor de bijeenkomsten is niet nodig. Het kan zijn dat er nog meer overleggen gaan volgen, bijvoorbeeld over de omgeving van de Marinus Postlaan.

IJsselmuiden
Datum: dinsdag 14 september 2010
Tijdstip: van 19.30 tot 21.00 uur
Locatie: Tienercentrum The Take
Adres: Grafhorsterweg 53c

Brunnepe
Datum: maandag 20 september 2010
Tijdstip: van 19.30 tot 21.00 uur
Locatie: wijkcentrum Reyersdam
Adres: Reyersdijk 2

Gemeente Kampen | Burgemeester Berghuisplein 1 | 8261 DD | info@kampen.nl | www.kampen.nl |