RTL Group

Dennis Weening alleen op onbewoond eiland in 'Expeditie Robinson'

Na een fantastische start van Expeditie Robinson afgelopen donderdag met bijna 1,1 miljoen kijkers, zijn de verwachtingen voor aanstaande donderdag hooggespannen. In de tweede uitzending van het populaire RTL 5-survivalprogramma is te zien hoe Dennis Weening in zijn eentje wordt gedropt op het kleinste eiland in de omgeving. Ook voor hem wordt het afzien, zo moet hij helemaal alleen een hut bouwen, vissen vangen en het vuur aanhouden. Het voornaamste gezelschap komt van de apen, die uit zijn op zijn bij elkaar gesprokkelde voedsel.

In Kamp Noord en Zuid is het een stuk drukker. De eerste immuniteitsproef wordt gespeeld. Leiders Maxim en Sergio moeten laten zien wat ze waard zijn voor hun team. De Vlaamse mannen vermaken zich opperbest. Bij de stemming blijken de Vlaamse mannen het gemunt te hebben op één van de hard werkende Nederlandse dames: Kim, Nienke, Saar of Regina. Dat zet kwaad bloed. En dan is er ook nog een deelnemer die het leven op het eiland moeilijk vol kan houden, zal hij of zij opgeven? De expeditie is nog maar net begonnen en de VIPS sparen elkaar niet.

Op donderdag 2 december wordt tijdens de finale in Nederland beslist welke bekende Nederlander of Vlaming als ultieme Robinson naar huis gaat als winnaar van deze eerste celeb-editie van Expeditie Robinson.

Uitzending: Expeditie Robinson 2010: Refreshed, RTL 5, elke donderdag, 20.30 uur.

Website: rtl.nl/expeditierobinson

---

Noot aan de redactie: voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met Susanne Kolfschoten, Communicatie RTL Nederland via tel. 035-6718878 of via susanne.kolfschoten@rtl.nl. U kunt daarnaast ook onze website www.rtl.nl/pers bezoeken.