Gemeente Andijk


Informatiebijeenkomst over borderline

12-08-2010
Op dinsdag 7 september organiseert GGZ Noord-Holland Noord een informatiebijeenkomst voor familieleden en betrokkenen, met als thema 'borderline persoonlijkheidsstoornis'.
De avond vindt plaats op locatie Hoorn, Maelsonstraat 1 van 19.30 uur tot 21.30 uur.

De borderline persoonlijkheidsstoornis is een stoornis in het reguleren van emoties. Mensen met deze problematiek hebben regelmatig last van crisis. Een borderline stoornis heeft niet alleen invloed op het leven van de persoon in kwestie, maar ook op dat van familieleden, vrienden en andere betrokkenen.
Vaak ontstaat de behoefte om antwoorden te krijgen op vragen als: wat is een borderline persoonlijkheidsstoornis eigenlijk? Hoe ontstaat het? Welke behandelingen zijn er mogelijk? Welke medicijnen worden gebruikt? Deze vragen en nog meer zullen aan de orde komen tijdens de informatiebijeenkomst.

De avond vindt plaats in het personeelsrestaurant van GGZ Noord-Holland Noord, locatie Hoorn. Inloop is mogelijk vanaf 19.15 uur en aan deelname zijn geen kosten verbonden. Reserveren is gewenst en kan vanaf 15 augustus via de receptie van GGZ NHN via telefoonnummer: 0229-208820.

Gemeente Andijk | Middenweg 73 | 1619 ZG | info@andijk.nl | www.andijk.nl |