Extensis® geeft Suitcase Fusion™ 3 met Adobe® CS5 Integratie vrij en lanceert wolk-gebaseerde Web Font Service WebINK®

Suitcase Fusion 3 brengt lettertypebeheer naar het web en WebINK verschaft toegang tot hoge kwaliteit weblettertypes

NORTHAMPTON, Engeland--(BUSINESS WIRE)-- 20100907 --

Extensis, een afdeling van Celartem Inc., heeft vandaag de onmiddellijke beschikbaarheid van Suitcase Fusion™ 3 aangekondigd. Het gaat hier om de nieuwste versie van de professionele lettertypemanager voor operatieve systemen van Macintosh® en Windows®, en WebINK (www.webink.com), de nieuwe web-huurservice voor lettertypes van het bedrijf.

Ontwerpers zijn meerdere disciplines eigen en zien zich vaak genoodzaakt hun ontwerpen op uniforme wijze aan meerdere publiciteitsmedia aan te passen – zowel gedrukt als op het web.

Suitcase Fusion stelt ontwerpers in staat tot navigeren, weergaves vooraf te bekijken, selecties te maken en lettertypes te beheren, waar deze ook nodig mogen zijn – van het bureaublad tot het web.

Suitcase Fusion 3 bezit de volgende kenmerken:

  • Naadloze integratie met Adobe InDesign en Illustrator CS5 via lettertypeactivering plug-ins, waaronder NIEUWE plug-ins voor Adobe Photoshop CS5 & CS4 (32 en 64-bit)
  • Web lettertypeselectie en -beheer door middel van de Extensis WebINK® lettertypehuurservice
  • De modus weergave vooraf op het web biedt gebruikers de mogelijkheid om de effecten te zien van het gebruik van bureaublad- en WebINK lettertypes op iedere website
  • Stelt ‘meer lettertypes als deze’ voor met behulp van QuickMatch technologie voor het vinden van gelijksoortige lettertypes
  • Toepassingseries die geselecteerde lettertypes onmiddellijk activeren als een toepassing gelanceerd wordt
  • Snapshots van lettertypes voor het snelle opmaken van weergaves vooraf van PNG-lettertypes
  • Lokalisering in het Frans, Duits, Japans, Italiaans, Spaans, Braziliaans Portugees

Webdesign heeft meer dan tien jaar vastgezeten met slechts een paar "standaard" lettertypes. WebINK draagt ertoe bij een nieuwe standaard te creëren voor hoge kwaliteit webtypografie door ontwerpers toegang te verschaffen tot hoge kwaliteit lettertypes op het web. Hierdoor kunnen zij werkelijke lettertypes op hun site gebruiken en hoeven zij zich geen zorgen te maken over ondersteunde lettertypeformaten of licentieproblemen. WebINK kan online worden bezocht of door middel van de unieke WebINK kenmerken die in Suitcase Fusion 3 geїntegreerd zijn.

De voornaamste kenmerken van WebINK zijn:

  • Kwaliteit lettertypeselectie: Extensis is een partnerschap aangegaan met gespecialiseerde letterontwerpers en stereotiepinrichtingen voor het creëren van een grote, excellente selectie van hoge kwaliteit typografie voor gebruik op het web.
  • Eenvoudig in het gebruik: WebINK is zo simpel als CSS. Selecteer lettertypes, genereer de CSS, en integreer deze vervolgens op een website zoals ieder ander lettertype.
  • Compliance : De meeste bureaubladlettertypes hebben geen licentie voor gebruik op het web. Extensis hanteert licentieproblemen voor lettertypes door de weblettertypes een redelijke prijs te geven, en ontwerpers veilig te stellen en binnen de wet te houden.
  • Overdraagbaarheid: Als een WebINK-project klaar is, is het een koud kunstje voor de ontwerper om de verantwoordelijkheid van het lettertypeverhuur op het web aan de klant over te dragen voor verder onderhoud.
  • Snelheid en betrouwbaarheid: Het partnerschap met Amazon S3 geeft WebINK haar robuuste, betrouwbare en snelle eigenschappen. Het globale netwerk levert weblettertypes naar behoefte, snel en consistent met webbrowsers gedurende 24 uur, overal ter wereld.

“Typografie heeft altijd onderdeel uitgemaakt van een hoge kwaliteit printontwerp. Met WebINK kunnen ontwerpers zich met hun typografie net zo onderscheiden op het web als zij dit in print doen,” aldus Celartem CEO, Osamu Ikeda.

WebINK wordt gekenmerkt door kwaliteitlettertypes op het web

Met het oog op kwaliteit is Extensis een partnerschap aangegaan met toonaangevende stereotiepinrichtingen voor het leveren van ongeveer 2000 hoge kwaliteit weblettertypes door middel van WebINK; op periodieke wijze komen er nieuwe partners en letterbeelden bij. De gebruikers kunnen bij ieder van de negen partnerstereotiepinrichtingen naar lettertypes browsen, en deze selecteren en implementeren.

Het gaat hier om de volgende partnerstereotiepinrichtingen:

Gratis proef gedurende 30 dagen

Om WebINK leren te gebruiken, kunnen gebruikers, gedurende een automatische gratis proefperiode van 30 dagen, net zoveel weblettertypes selecteren en implementeren op net zoveel websites, als zij dit wensen. Door het leveren van kwaliteit lettertypeselecties op het web, zonder hiervoor hoeven te betalen, stimuleert WebINK de creativiteit en ontwerpervaring die eerder bij het web design ongekend was.

Een GRATIS jaar WebINK met Suitcase Fusion 3

Om Suitcase Fusion 3 gebruikers de smaak te laten krijgen van lettertypes op het web, komt bij iedere aankoop of upgrade van Suitcase Fusion 3 een vol jaar gratis presentatie van de WebINK service. Of gebruikers nu een achtergrond in print design hebben of geїnteresseerd zijn om echte lettertypes in hun webontwerpen aan te brengen, Suitcase Fusion en WebINK maken het allemaal mogelijk zodat op eenvoudige manier met echte weblettertypes gestart kan worden. Voor meer gegevens over de gratis WebINK promotie, ga naar www.extensis.com/FreeWebINK2010.

Prijzen en beschikbaarheid

Suitcase Fusion 3 is onmiddellijk verkrijgbaar in het Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans bij toonaangevende detailhandeloutlets (of www.extensis.com) voor 99 € voor het complete product en 49 € voor upgrades van vorige versies.

Over Extensis

Extensis is een toonaangevende ontwikkelaar van software die creatieve werkgroepen en vakmensen in staat stelt werkstromen te stroomlijnen, digitale middelen en lettertypes op veilige wijze te beheren en bedrijfstypografische branding te controleren. Gebruikt door honderden Fortune 5000 bedrijven, omvatten de onderscheiden producten van Extensis voor klanten/server, bureaublad en webservice o.a.: Universal Type Server voor op de server gebaseerd lettertypemanagement, Suitcase Fusion voor lettertypemanagement voor de individuele gebruiker, de Portfolioserie voor het management van digitale middelen en de WebINK web-lettertypehuurservice. Extensis is in 1993 opgericht en heeft kantoren in Portland, Oregon, en in het Verenigd Koninkrijk. Extensis maakt deel uit van Celartem Inc., een volledige dochtermaatschappij van Celartem Technology Inc., (Hercules: 4330). Voor extra informatie, ga svp naar www.extensis.com, of bel 1-800-796-9798.

Over Celartem

Celartem Technology Inc. ontwikkelt en verkoopt vernieuwende technologieën voor de opslag, toegang en distributie van rijke media-inhoud. Celartem heeft haar technologie ontwikkeld op het gebied van digitale fotocompressie, schaalbare fotoweergave en veilige inhouddistributie en management. Celartem staat genoteerd op de Osaka Securities Exchange, Hercules:4330. Celartem is opgericht in 1996 en heeft haar hoofdkantoor in Tokio, Japan. Ook heeft het bedrijf een volledige dochtermaatschappij, Celartem Inc., met hoofdkantoor in Seattle.

Extensis, Universal Type Server, Suitcase Fusion, WebINK, Portfolio Server, NetPublish en Portfolio SQL Connect zijn handelsmerken van Extensis, een afdeling van Celartem, Inc. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Extensis
Richard Bamford
Tel: +44 (0)1604 654270

rbamford@extensis.com