Eerste exemplaar receptenboek 's-Hertogenbosch Kookt voor burgemeester


's-Hertogenbosch, 20100907 -- 's-Hertogenbosch, Hoofdstad van de Smaak, nadert zijn apotheose. Van donderdag 9 tot en met zondag 12 september a.s. zal Bourgondisch 's-Hertogenbosch op de Parade plaatsvinden. Waarbij op zondag 12 september het eerste exemplaar van het boek 's-Hertogenbosch Kookt aan burgemeester Rombouts wordt overhandigd! Koekhuys Jan de Backer maakt het voor de (culinaire) liefhebbers mogelijk om op dit bijzondere boek in te tekenen! Wie intekent voor 12 september a.s. krijgt het boek zonder verzendkosten thuisgestuurd.

Het tweede 's-Hertogenbosch Kookt! is een boek dat tot stand is gekomen door 18 ondernemers uit 's-Hertogenbosch en omstreken. Een must have voor iedere Bourgondiër, elke levensgenieter zoniet voor een ieder die de stad een warm hart toedraagt.
In het kader van 's-Hertogenbosch, Hoofdstad van de Smaak, hebben de bakkers van de Bossche Koek dit keer zelf recepten bijgedragen. Wie het vorige boek nog kan herinneren, weet dat andere culinaire breinen al eerder smakelijke recepten op basis van de Echte Bossche Koek hebben bereid. De recepten op basis van de Echte Bossche Koek van Jan de Backer zijn verdeeld in een recept voor een voorgerecht, een hoofdgerecht en nagerecht. Wie deze recepten uitprobeert, zal versteld staan hoe verschillend de Bossche Koek gebruikt kan worden. Verrassend zal zeker de smaak zijn in de verschillende gerechten: de specifieke smaak die zich makkelijk zowel zoet als hartig laat combineren. Bijzonder trots zijn de bakkers op het nagerecht, dat ook op de voorkant van het nieuwe boek prijkt! Met een knipoog naar de afkomst van de enige vrouw tussen de bakkers van de Echte Bossche Koek. Wederom is zij erin geslaagd een unieke combinatie samen te stellen: 's-Hertogenbosch met een Aziatisch tintje.
`Wie nu intekent op het receptenboek 's-Hertogenbosch Kookt' ontvangt het boek van ¤ 12,50 zonder extra verzendkosten. Bestel voor zondag 12 september a.s. via www.bosschekoek.nl of via de Twitter dan zal het boek spoedig zonder verzendkosten worden toegezonden!' aldus een enthousiaste Sylvana de Backer, bedenkster van het recept dat de voorkant van het boek siert.





Ingezonden persbericht