Samenwerking tussen Pameijer en IVA GROEP


ROTTERDAM, 20100907 -- Sinds juli 2010 zet IVA Groep haar kennis en kunde in om de bedrijfsvoering van twee Rotterdamse copyshops van de stichting Pameijer te verbeteren. De copyshops "Datawerk" en "WC Drukkerij Strevelsweg" werken met mensen met een verstandelijke beperking of psychiatrische problematiek. Door o.a. te kopieren, in te binden en enveloppes te vullen kunnen zij op een gewone, natuurlijke manier contacten en relaties met andere mensen ontwikkelen.

De kwaliteit van het werk en de service is goed en wordt bewaakt door de vele ervaren begeleiders. Door de samenwerking met IVA komen er kostenverlagingen, een groter produktaanbod o.a. drukwerk en groot formaat posters, en meer reclame wat zal leiden tot een omzetverhoging bij beide copyshops.

Stichting Pameijer heeft ruim 2.000 medewerkers en 500 vrijwilligers die meer dan 4.000 cliënten ondersteunen op alle levensterreinen: wonen, werken, vrije tijd en sociale contacten. Dit gebeurt in de regio Rijnmond en op de Zuid-Hollandse eilanden.

Voor meer informatie: www.ivagroep.nl