Intermediairdagen SRK Rechtsbijstand


Zoetermeer, 20100907 -- In de maand oktober 2010 organiseert SRK Rechtsbijstand op drie plaatsen bijeenkomsten voor assurantietussenpersonen en intermediairs. De eerste bijeenkomst is op 4 oktober te Dwingeloo.

"SRK staat voor Kwaliteit in Rechtshulpverlening" is de rode draad van deze bijeenkomsten. Na de herintroductie vorig jaar continueert SRK Rechtsbijstand een succesformule. De bevestiging van de band die traditiegetrouw bestaat tussen het intermediair en SRK werd zeer gewaardeerd. SRK biedt het intermediair wederom een interessant programma aan.

"Kwaliteit als mentaliteit": SRK kan zich met elke advocaat en rechtshulpverlener meten. SRK laat zien op welke wijze zij deze claim waarmaakt. "Onze juristen - advocaat of niet - zijn uitstekend opgeleid en op deskundigheid scoort SRK hoog in onderzoeken", aldus Gerard van der Stelt, Algemeen Directeur SRK. Daarnaast komt de praktijk van het verhalen van letselschade aan bod. Vanuit verschillende invalshoeken wordt het verhalen van schadeclaims toegelicht.

Op 4, 5 en 7 oktober is SRK te vinden in respectievelijk Dwingeloo, Dordrecht en Cuijk. De website van SRK Rechtsbijstand biedt hier meer informatie over.

SRK Rechtsbijstand te Zoetermeer behoort tot de top van rechtsbijstandorganisaties en staat in de top 50 grootste advocatenkantoren in Nederland. SRK werkt voor een 11-tal verzekeringsmaatschappijen zoals Aegon, De Goudse, London, Nationale-Nederlanden, Rialto, RVS en De Zeeuwse. In 2010 nadert de premieomzet van SRK maatschappijen 75 miljoen euro. In dit jaar worden 42.500 nieuwe zaken behandeld door ruim 250 juridische specialisten - waarvan 50 advocaten - van SRK. In totaal werken er ongeveer 350 medewerkers bij SRK.