Korte, praktische opleidingen in Oost-Groningen


LS Opleidingen van start

GRONINGEN, 20100907 -- LS Opleidingen biedt professionele, korte en praktijkgerichte opleidingen voor internet en communicatie. Denk aan cursussen Joomla!, workshops persberichten en webteksten schrijven, de cursus fotografie voor bedrijven en de training `Elk gesprek, een goed gesprek'. "Cursisten geven vooraf met een casus aan wat ze willen leren en de groepen zijn altijd klein", zegt Loes Schrijver.

Terwijl in het westen van het land het aantal opleidingscentra de pan uit rijst, zijn ze in Oost-Groningen op één hand te tellen. "Terwijl hier zowel het aantal zelfstandigen zonder personeel (zzp-ers) als het aantal werklozen behoorlijk groot is", zegt Loes Schrijver. Vandaar dat ze besloot om een opleidingscentrum op te richten. Net als Oost-Groningers zijn de cursussen, workshops en trainingen praktisch en doelgericht. De cursisten geven aan de hand van casussen vooraf aan wat ze willen leren en de docenten passen het lesprogramma hierop aan.

"Alle locaties waar we lesgeven zijn in Oost-Groningen. We werken samen met hotel/restaurants en bedrijvencentra in Winschoten, Hoogezand en Veendam. Hier kunnen de deelnemers zich helemaal concentreren op de leerstof." Dat zijn in Winschoten hotel/restaurant In den Stallen, in Hoogezand hotel Faber en in Veendam bedrijvencentrum Liberné. Bij cursussen en trainingen die de hele dag of meerdere dagen duren, zorgt LS Opleidingen voor een lekkere lunch. Een dag cursus is immers niet enkel een kwestie van leren, de deelnemers zijn een dagje uit hun bedrijf en ze krijgen ruimte om op hun gemak te netwerken.

Ons aanbod

Internet
Joomla voor gebruikers (1 dag, ¤ 295)
Joomla webdesign beginners (3 dagen, ¤ 695)
Webshop bouwen (2 dagen, ¤ 465)
Nieuwsbrieven met Joomla! (1 dag, ¤ 265)
Zoekmachine optimalisatie (1/2 dag, ¤ 95)

Communicatie
Fotograferen voor bedrijven (1 dag, ¤ 265)
Persberichten/free publicity (1/2 dag, ¤ 95)
Webteksten (1/2 dag, ¤ 95)
Elk gesprek een goed gesprek (1 dag, ¤ 265)
Portret en karikatuur (1/2 dag, ¤ 95)


Meer informatie: www.lsopleidingen.nl en 0597 522431.





Ingezonden persbericht