Gemeente Dongen

Inloopavond woningbouw St. Josephstraat

Publicatiedatum: 31-8-2010

Dinsdagavond 7 september kunt u tijdens een inloopavond kennis nemen van de woningbouwplannen van Bouwbedrijf Van der Avoird in de St. Josephstraat. Vanaf 20.00 uur bent u van harte welkom in De Heeren van Dongen, St. Josephstraat 187.

Bouwbedrijf Van der Avoird is van plan ter plaatse van de St. Josephstraat 157-159 en 167-169 (inclusief achterliggend terrein) de bestaande panden te slopen en de locatie te herontwikkelen voor woningbouw. Het gaat om appartementen, een commerciële ruimte en patiowoningen. Parkeren is voorzien op eigen terrein.

Bestemmingsplan
Om de ontwikkeling planologisch mogelijk te maken, wordt een bestemmingsplan opgesteld. Het voorontwerpbestemmingsplan wordt naar verwachting in het najaar 2010 ter inzage gelegd. Gedurende deze periode kunt u een zienswijze indienen. De definitieve ter inzage datum wordt gepubliceerd in de gemeentelijke Informatiekrant.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met de heer H.W. van der Moolen van de dienst Ruimtelijk Beleid, telefoonnummer: (0162) 383 331, e-mail: hvdmoolen@dongen.nl.