Hogeschool Windesheim


Khairi Marhaben heeft op 1 september 2010 zijn hoofdprijs in ontvangst genomen. Uit handen van jurylid en SLAM!FM-dj Menno de Boer kreeg hij zijn iPad. Zijn filmpje wordt de commercial van Windesheim Flevoland en is te zien bij de opening van het hogeschooljaar op 7 september, in verschillende McDonalds vestigingen en op middelbare scholen.

Filmwedstrijd
Om kennis te maken met potentiële studenten in Flevoland organiseerde Windesheim Flevoland de filmwedstrijd âdoor welke bril zie jij de toekomst?â. Jongeren konden korte filmpjes insturen om over hun ambities te vertellen. Een deskundige jury, bestaande uit Menno de Boer, Halalmeid Hajar Alariachi en BNNâer Dennis Storm, koos op 30 juni uit vele inzendingen Khairiâs film als het grappigst en sportiefst. In juni kreeg Khairi te horen dat hij de filmwedstrijd van Windesheim Flevoland had gewonnen. De mbo-student marketing en communicatie was toen op vakantie in Marokko.

Khairiâs toekomst
In het filmpje laat Khairi zijn sportieve plannen zien: hij wil professioneel kickbokser worden en kinderen lesgeven. Voor de camera oefent hij alvast met het broertje van zijn vriend.

Windesheim Flevoland van start
Windesheim Flevoland is de nieuwe kennisinstelling voor hoger onderwijs en onderzoek in Almere en Lelystad. Vier voormalige opleidingen van de Hogeschool van Amsterdam zijn inmiddels onder de vlag van Windesheim Flevoland van start gegaan. Ook biedt de hbo-instelling opleidingen voor werkende studenten. In 2011 wordt het opleidingsaanbod van Windesheim verder uitgebreid met twaalf voltijdopleidingen en twee duale opleidingen.