Provincie Drenthe

Afsluiting N371 centrum Smilde

In de periode van dinsdag 7 september tot en met vrijdag 10 september 2010 wordt de provinciale weg N371, gedeelte centrum Smilde, tussen de Polakkenbrug en de Veenhoopsbrug afgesloten voor het verkeer. Het winkelcentrum Smilde blijft bereikbaar.

Auto's worden via eenrichtingsverkeer over het fietspad geleid. Fietsers kunnen via de A.M. Sorghstraat naar het winkelcentrum en via het trottoir naar de overige winkels.

Een overzicht van de belangrijkste maatregelen.


- Vanaf dinsdag 7 september 6.30 uur tot vrijdag 10 september 17.00 uur is de N371 tussen de Polakkenbrug en de Veenhoopsbrug in Smilde in beide richtingen afgesloten voor het verkeer.

* Indien noodzakelijk wordt de weg ook afgesloten op maandag 13 september 2010.

* Het verkeer wordt omgeleid via met borden aangegeven routes.
* Het (brom)fietsverkeer kan in principe gebruik blijven maken van de bestaande fietsroutes en wordt zo nodig omgeleid via een met borden aangegeven route.

* De percelen gelegen aan het af te sluiten gedeelte van de N371 blijven zoveel mogelijk voor aanwonenden, bedrijven en/of gebruikers bereikbaar, maar zullen op sommige momenten moeilijk of tijdelijk niet toegankelijk zijn.

* Het winkelcentrum in Smilde blijft bereikbaar voor al het verkeer. De toegangsroutes worden met borden aangegeven.

De weersomstandigheden kunnen de duur van de uitvoering van het werk beïnvloeden. De maatregelen zijn van kracht gedurende de periode dat de desbetreffende borden zijn geplaatst, al naar gelang dat voor de uitvoering van het werk zal zijn vereist.