Provincie Utrecht

Asfaltonderhoud hoofdrijbaan en fietspad N221 tussen Soest en Baarn

In september voert de provincie Utrecht groot onderhoud uit op de hoofdrijbaan en het fietspad van de N221 tussen Soest en Baarn. Het oude asfalt wordt hierbij vervangen door nieuw asfalt. Hieronder vindt u meer informatie over de werkzaamheden, de verkeersmaatregelen en de consequenties hiervan voor het verkeer.

Hoofdrijbaan N221
Werkzaamheden
De werkzaamheden aan de hoofdrijbaan van de N221 vinden plaats tussen dinsdag 7 september en vrijdag 10 september 2010. Het betreft het gedeelte van de N221 tussen hectometerpaal 35,0 en hectometerpaal 35,5.

De werkzaamheden vinden alleen 's avonds en 's nachts plaats tussen 19:30 uur en 05:30 uur de volgende ochtend, in het totaal dus drie avonden/nachten. Hierdoor blijft de hinder voor het verkeer beperkt. Wel kan sprake zijn van enige geluidsoverlast omdat er ook gefreesd moet worden.

Omleidingsroute doorgaand verkeer en bereikbaarheid Tijdens de werkzaamheden is de weg tussen de Drakenburgerweg en de Luitenant Generaal van Heutszlaan afgesloten voor al het doorgaande gemotoriseerde verkeer. Het doorgaande gemotoriseerde verkeer richting de A1 wordt omgeleid via de Luitenant Generaal van Heutszlaan-Stationsweg- Javalaan- Bosstraat- Eemweg richting de A1. Het verkeer richting Soest wordt omgeleid via de A1 of via de Drakenburgerweg naar de Eemweg- Bosstraat-
Javalaan-Stationsweg-Luitenant Generaal van Heutszlaan. Het verkeer dient rekening te houden met een langere reistijd. De omleidingsroute staat ter plaatse met borden aangegeven. Tijdens de afsluiting zijn de aanliggende panden beperkt bereikbaar.

Fietspad N221
Werkzaamheden
De werkzaamheden aan het fietspad van de N221 vinden plaats tussen maandag 6 september en vrijdag 10 september. Het betreft het gedeelte van de N221 tussen Soest (Biltseweg) en Baarn ( Hilversumsestraatweg). Het oude asfalt wordt plaatselijk gerepareerd.

Omleidingsroute en bereikbaarheid
De werkzaamheden vinden alleen 's avonds en 's nachts plaats tussen 19:30 uur en 05:30 uur de volgende ochtend, in het totaal dus vier avonden/nachten. Hierdoor blijft de hinder voor het fietsverkeer beperkt. Tijdens de werkzaamheden is het fietspad aan één kant afgesloten. Fietsers kunnen dan aan de andere kant van de N221 de werkzaamheden passeren. Tijdens de afsluiting zijn de aanliggende panden beperkt bereikbaar.

Vragen?
Met vragen over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de provincie Utrecht:
T (030) 258 38 88 (infonummer wegwerkzaamheden provinciale wegen Utrecht)
E wegwerkzaamheden@provincie-utrecht.nl