Gemeente Midden-Delfland

Burgemeester opent DG Grootverbruik in de HarnaschPolder

De gemeente Midden-Delfland ontwikkelt een nieuw bedrijventerrein in de HarnaschPolder. Het eerste bedrijf dat zich hier gevestigd heeft is DG Grootverbruik, horecaleverancier voor de grootkeuken. Op 7 september om 18.00 uur verricht burgemeester Rodenburg de officiële openingshandeling.
DG Grootverbruik

DG Grootverbruik is als pionier begonnen op het toen nog lege bedrijventerrein. Burgemeester Arnoud Rodenburg: âDG Grootverbruik heeft de moed getoond om zich als eerste te vestigen op bedrijventerrein HarnaschPolder. De gemeente Midden-Delfland waardeert hun inzet en beschouwt DG Grootverbruik als een ware ambassadeur voor het bedrijventerrein.â
HarnaschPolder, een uniek bedrijventerrein

Bedrijventerrein HarnaschPolder wordt ontwikkeld door Bedrijvenschap HarnaschPolder, een samenwerkingsverband tussen de gemeente Midden-Delfland, Den Haag en Delft. Op het bedrijventerrein is een veelzijdigheid aan kavels beschikbaar, variërend van grootte en milieucategorie. Het bijzondere aan dit bedrijventerrein is dat het geïntegreerd is in de bestaande groene omgeving met veel water en oude lintbebouwing.
Â