Ingezonden persbericht


PERSARTIKEL

Nieuwe binnenposten voor Niko toegangscontrole
Handsfree modellen voeren de boventoon

Elk project is anders. Afhankelijk van het aantal wooneenheden en de behoeften van de bewoners en/of de beheerder heeft Niko een toegangscontrole oplossing op maat. Vandaag voegt Niko een aantal schitterende handsfree binnenposten toe aan zijn assortiment.

Innovatief design
De nieuwe binnenposten zijn bijzonder compact. Door de geringe opbouwhoogte en strakke vormgeving sluiten ze mooi aan bij elk interieur. De luxe versie bestaat uit hoogwaardige materialen zoals aluminium, de standaardversie uit een witte kunststof. Deze laatste heeft bovendien geen klassieke toetsen en is extreem vlak. Bedienen gebeurt via de aanraakzones op de binnenpost zelf. Monteren gebeurt eenvoudig op een standaard inbouwdoos.

Comfortabel communiceren
Het gebruikerscomfort staat bij de deurcommunicatie van Niko altijd voorop. Zo kan een bewoner handsfree met zijn bezoekers communiceren. Met één druk op de knop hoort of ziet hij meteen wie er binnen wilt. Verschillende beltonen voor verschillende buitenposten? Of even geen beltoon om niet gestoord te worden? Dat kan snel en eenvoudig ingesteld worden. Ook over het onderhoud van de toestellen geen zorgen. De kunststof van de binnenposten kan tegen een stootje. De buitenposten zijn vandaalbestendig en trotseren weer en wind. Zo heeft elke woning of appartement te allen tijde een stijlvol visitekaartje.

Toegangscontrole op maat, ook voor grote projecten Niko is al meer dan 25 jaar expert op vlak van kwalitatieve en vooruitstrevende oplossingen voor deurcommunicatie. Dankzij een uitgebreid dealernetwerk en ervaren installateurs is de klant er zeker van dat hij de nodige service, kwaliteit en duurzaamheid in huis haalt. Want ervaring loont.

Voor elk project heeft Niko een geschikte oplossing. Enerzijds kunnen de nieuwe handsfree binnenposten in elk project geïntegreerd worden. Anderzijds zijn de buitenposten zowel opbouw als inbouw en met of zonder camera verkrijgbaar. Met de postkastoplossing biedt Niko de mogelijkheid om, binnen het gewenste design, een belpaneel samen te stellen. Dit systeem bestaat uit een module met luidspreker en microfoon, de nodige uitbreidingsmodules en een cameramodule. Daarnaast maken buitenposten met een numeriek bedienpaneel of scroll functie het mogelijk om op huisnummer of naam van de bewoners te selecteren. Een gebruiksvriendelijke en elegante oplossing voor projecten waar gezien het aantal bewoners anders enorm veel beldrukknoppen en naamkaarthouders nodig zijn. Tot slot kan op elke installatie zeer eenvoudig een elektronische sleuteloplossing gekoppeld worden. Zo is het niet langer nodig om sloten te vervangen wanneer bewoners verhuizen.

De nieuwe binnenposten zijn beschikbaar bij de groothandel vanaf midden september 2010.

Niko nv ontwerpt en produceert vooruitstrevende oplossingen voor elektrisch schakelmateriaal, lichtregeling, domotica, deurtelefonie en videofonie. Wereldwijd kiezen zowel particuliere als professionele klanten voor Niko's kwaliteitsoplossingen wegens het installatiecomfort, het gebruiksgemak en het design. Niko commercialiseert zijn oplossingen vanuit vestigingen in België, Frankrijk, Nederland, Slowakije en het Verenigd Koninkrijk, maar ook via distributeurs over heel de wereld.

Meer informatie nodig? Hiervoor kun je bij Niko terecht.




Ingezonden persbericht