Ingezonden persbericht


Persbericht

TechAccess en Storagedata sluiten distributiecontract

Almere, Nederland, 08-09-2010 - Storagedata, een Nederlandse fabrikant van iSCSI & Fiber Channel storage en VTL back-up systemen, heeft een overeenkomst gesloten met TechAccess voor de distributie van haar producten in de Benelux.

TechAccess behoort met haar portfolio van netwerk, security en Voip oplossingen tot een select aantal gespecialiseerde spelers op de markt. De Storagedata producten complementeren het assortiment van TechAccess.

Met de distributie overeenkomst verzekert Storagedata zich van een value added distributeur met een gerenommeerde naam op het gebied van netwerken, beveiliging en storage networking. TechAccess biedt haar klanten zowel commerciële als technische ondersteuning in de breedste zin van het woord, variërend van workshops tot marketing acties en van lead generatie tot pre-sales ondersteuning.

Aan de andere kant is ook TechAcces zeer content, dat het zich nu officieel Storagedata distributeur mag noemen. De samenwerking met Storagedata stond hoog op het verlanglijstje van TechAccess vanwege de toenemende markt voor Storage en backup oplossingen. Doorslaggevend om te kiezen voor Storagedata was het feit dat deze fabrikant een compleet storage product assortiment heeft waaronder een zeer sterk "de-duplicatie" VTL platform die eenvoudig te integreren is met alle andere backup software systemen.

Gilbert de Rijke, Sales Manager bij TechAccess, verwoordt: "Wij zijn een aanzienlijke tijd bezig geweest om de samenwerking op deze manier te formaliseren en zijn dan ook trots op de distributie status die wij nu verkregen hebben. Het toont aan dat wij erkend worden voor onze kwaliteiten en dit ook waarmaken naar zowel de fabrikant als de IT-dienstverleners." De uitdaging om IT-leveranciers te helpen bij de marktontwikkeling van haar producten is TechAccess op het lijf geschreven. "Wij hebben gemerkt dat resellers nog steeds behoefte hebben aan een distributeur die naast het leveren van producten ook diepgaande technologische kennis en ondersteuning biedt."

Voor Eric Hartsink, Channel Manager bij Storagedata, vormt Techaccess een uitstekend verlengstuk van de eigen organisatie. "Als wij naar de huidige leveranciers en partners van TechAcces kijken, zien wij een zeer goede aansluiting bij onze propositie. Bovendien begrijpt TechAccess heel goed onze behoefte om met een select aantal partners samen te werken. De Value Added marktstatus van TechAccess is hierbij een doorslaggevende factor geweest. Onze storage en back-up oplossingen vragen om een distributeur die meedenkt met haar partners met als doel eindgebruikers een maatwerk advies te kunnen bieden. Een langdurige relatie start bij een maximale klanttevredenheid.".

Op de InfoSecurity en Storagexpo presenteren beide bedrijven zich gezamenlijk op de stand van TechAccess en Storagedata. Daar worden ook de producten en toepassingen van Storagedata getoond.


- EINDE -

Over Storagedata
Storagedata® is een vooruitstrevend Nederlands merk data opslag en backup systemen. Storagedata producten worden uitsluitend via partners aan eindgebruikers geleverd en onderhoudt en bouwt continue aan een netwerk van partners om haar klanten de beste oplossingen, services en ondersteuning te kunnen bieden. Het productportfolio van Storagedata is schaalbaar, kostenefficiënt en inzetbaar in zowel iSCSI 1GbE en 10GbE dan wel FC omgevingen. www.storagedata.com

Over TechAccess Value Added IT distribution.
TechAccess is dé Nederlandse Value Added IT Distributeur op het gebied van Networking, Security, Storage networking en VoIP. Deze worden aangevuld met diensten met een concrete toegevoegde waarde, zoals support, training, installatie, onderhoud, consultancy en leadgeneratie voor het kanaal. www.techaccess.nl