Ingezonden persbericht

betreft: artikelen over rechtszaak W. Scholten ex-directeur Havenbedrijf Rotterdam - naamsverwarring met Rotterdams Havenbedrijf

Goedemorgen,

De rechtszaak tegen de ex-directeur van Havenbedrijf Rotterdam is weer in volle gang.

Vanzelfsprekend wordt daar ook over gepubliceerd, maar graag wel met de juiste bedrijfsnaam : Havenbedrijf Rotterdam

Ik stuur u dit bericht omdat in het verleden vaak een naamsverwisseling heeft plaatsgevonden en dat dit nu wellicht ook eventueel kan gebeuren. De rechtszaak zal nog wel even gaan duren en krijgt wellicht nog een vervolg met voor ons het risico dat ons bedrijf regelmatig negatief in het nieuws komt.

Ten onrechte wordt vaak de heer Scholten beschreven als ex-directeur van het Rotterdams Havenbedrijf of dat hij zaken verrichtte namens het Rotterdams(e) Havenbedrijf. Dit is absoluut onjuist daar de juiste naam moet zijn Havenbedrijf Rotterdam.

Rotterdams Havenbedrijf is een particulier stuwadoorsbedrijf in de Rotterdamse haven sinds 80 jaar en heeft absoluut niets te maken met Havenbedrijf Rotterdam.

Havenbedrijf Rotterdam is de naam van het voormalige Gemeentelijk Havenbedrijf gevestigd aan de Wilhelminakade 909 te Rotterdam, daar is de heer W. Scholten werkzaam geweest.

Wij verzoeken u zeer zorgvuldig te zijn in uw publicaties. Indien u, bij verwarring, onze bedrijfsnaam gebruikt schaadt u onterecht onze goede naam.

Wij vertrouwen er op dat u de juiste bedrijfsnaam zal gebruiken : Havenbedrijf Rotterdam.