Gemeente Breda

'Beste Binnenstad-trailerâ promoot Breda

Vanaf deze week rijdt er een âBreda Beste Binnenstadâ-vrachtwagen in binnen- en buitenland.

Ondernemer John Willemse van het gelijknamige bedrijf heeft zijn vrachtwagen laten bestickeren met beeldmateriaal van âBreda, Beste Binnenstad van Nederlandâ. Wethouder Cees Meeuwis heeft de ondernemer vandaag op de Grote Markt persoonlijk bedankt voor dit initiatief.

Cees Meeuwis, wethouder Citymarketing: âHet is natuurlijk geweldig als een ondernemer initiatief neemt om onze stad te promoten. Wat is een betere promotie voor je stad dan op deze manier te laten zien wat je hebt. Met deze bestickerde vrachtwagen kun je niet meer om Breda heen.â

In 2009 heeft Breda de titel Beste Binnenstad 2009-2011 gekregen. Breda is trots op de titel en wil deze zoveel en zo vaak mogelijk uitdragen.

Binnen de stad door de kwaliteiten van Breda te benadrukken en aansluiting te zoeken bij Bredase evenementen. Hierdoor worden bewoners, bedrijven en trouwe bezoekers ook âambassadeursâ van Breda.

Buiten de stad draagt Breda de titel richting Randstad en Vlaanderen uit met promotiemateriaal en free publicity. Samen met ondernemers, bewoners, Horeca Nederland en de VVV voert Breda de komende twee jaar campagne om Breda onder ieders aandacht te brengen.

Voor Breda is de bestickerde vrachtwagen weer een prachtig initiatief dat het imago van de stad ten goede komt. Het draagt bij aan een mooie promotie van Breda en de winkels in de âBeste Binnenstadâ.

Breda, 8 september 2010