Gemeente Binnenmaas

Eerste zand voor Bedrijvenpark Hoeksche Waard gestort

Bedrijvenpark Hoeksche Waard C.V. (BHW) is op maandag 6 september begonnen met het aanbrengen van de voorbelasting voor het nieuwe bedrijvenpark. De voorbelasting bestaat uit een dik pakket zand om het zakken van de bodem te versnellen en de aanleg van wegen én bouwrijpe kavels mogelijk te maken. Wethouder Lafeber van de gemeente Binnenmaas verrichtte namens de Raad van Commissarissen van BHW de starthandeling. Als aandeelhouders in de ontwikkeling zijn de vijf Hoekschewaardse gemeenten nauw betrokken bij de realisatie van het bedrijvenpark. Het aanbrengen van de voorbelasting is gepland van 6 september tot en met eind november 2010. De verwachting is dat het zandpakket een half jaar moet blijven liggen.

Raad van Commissarissen Bedrijvenpark Hoeksche Waard

Raad van Commissarissen Bedrijvenpark Hoeksche Waard

Op de foto ziet u wethouder Lafeber achter het stuur, met de overige leden van de Raad van Commissarissen Bedrijvenpark Hoeksche Waard, van links naar rechts: wethouder H. Flieringa van Cromstrijen, wethouder C. Verbaas van Oud-Beijerland, burgemeester J. Klijs van Strijen en wethouder W.F. Reijnierse van Korendijk.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met BHW op telefoonnummer 0186 - 63 68 60 of via info@bedrijvenparkhw.nl. Meer informatie over Bedrijvenpark Hoeksche Waard vindt u op www.bedrijvenparkhw.nl.