Gemeente Oirschot

Scootmobieldag Oirschot

Veilig Verkeer Nederland en Welzijn Best Oirschot organiseren op woensdag 8 september 2010 een scootmobieldag. Deze dag heeft als doel het aanleren van vaardigheden en het wegnemen van risicoâs en angsten om aan het verkeer deel te nemen. Daarnaast wordt een zo groot mogelijke zelfstandigheid in het verkeer nagestreefd. Tot slot komen ook de verkeersregels uitvoerig aan bod.

Dagprogramma

De scootmobieldag vindt plaats in en rond het Sociaal Cultureel Centrum De Enck in Oirschot, de Loop 67. Deelnemers worden deze dag om 9.00 uur in de Meesterzaal in De Enck ontvangen.

Â

Onder deskundige begeleiding leren gebruikers van een scootmobiel omgaan met moeilijke verkeerssituaties en obstakels. Met de opgedane kennis en ervaring leggen de deelnemers een speciaal parcours af met enkele lastige situaties die regelmatig in het verkeer voorkomen, zoals een rotonde of een schuin aflopende stoep.

Â

Kosten

De kosten voor deelname aan deze dag bedragen, inclusief een lunch, â¬
5,00 per persoon. Dit bedrag kunt u overmaken op bankrekening:
1388.35.942 t.n.v. VVN Afdeling Oirschot. U kunt ook bij aanmelding bij het Lokaal Loket contant betalen.

Â

Aanmelden

U kunt zich tot 24 augustus 2010 aanmelden bij het Lokaal Loket in De Enck. Voor meer informatie kunt u van maandag tot en met vrijdag van
9.00 tot 13.00 uur terecht bij het Lokaal Loket, telefoon (0499) 33 51
42.

Lokaal Loket