Ingezonden persbericht


-PERSBERICHT-

Optimaal zichtbaar op internet: workshop Online Marketing (8 september)

Op 8 september organiseert Innovadis weer een workshop Online Marketing, waarbij we u voorlichten over de ins en outs van onderwerpen als zoekmachine marketing, het inzetten van social media, linkbuilding, etc.

"Wat is online marketing, wat zijn de mogelijkheden en wat draagt het bij aan uw bedrijf?" zijn belangrijke vragen die worden behandeld tijdens de online marketing workshop van Innovadis.

De workshop is zeer geschikt voor bedrijven die met online marketing willen beginnen of juist de bestaande online marketing processen beter willen inrichten.

Middelen die u kunt inzetten voor uw online marketingstrategie en die u op de workshop tegen zal komen, zijn onder andere:
. Zoekmachine marketing (SEO, SEA)

. Linkbuilding

. E-mail marketing

. Affiliate marketing

. Social media

. Video / Viral marketing

Voordelen van onze workshop


. Leer de online marketingmiddelen op de juiste manier in te zetten, op een heldere manier met duidelijke doelen.
. De achterliggende theorieën worden u uitgelegd volgens praktische tips in de vorm van "do's & dont's". U kunt direct de volgende dag aan de slag met uw nieuw verworven kennis.
. De workshop wordt gegeven door onze ervaren online marketing consultant. Zo bent u verzekerd van up-to-date marketingkennis met een relevante toepasbaarheid voor uw organisatie. Bezoek onze website voor het opvragen van een productsheet met meer informatie en inschrijfmogelijkheden: www.innovadis.com. Over Innovadis Groep
De Innovadis Groep ontwerpt en ontwikkelt internetoplossingen, implementeert deze en zorgt voor een optimale vindbaarheid op internet. Onder de Innovadis Groep vallen een viertal werkmaatschappijen met ieder zijn eigen specialisme. Innovadis B.V. (ontwikkeling en implementatie van internetconcepten), Gladior B.V. en GmbH (zoekmachinemarketing) en Indenty B.V. (zoekmachine optimalisatie concepten), zorgen er gezamenlijk voor dat uw kansen op het internet worden omgezet in online succes.

De Innovadis Groep heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van internet en er werken ruim 70 mensen, die als doel hebben uw online activiteiten tot een succes te maken.

We make YOUR web work!

Meer informatie: www.innovadis.com, www.gladior.com, www.gladior.de, www.indenty.nl

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht