Sanoma Uitgevers

cancer

Fight Magazine voor Fight cancer

---

08.09.10

Donderdag 9 september verschijnt Fight Magazine. Een magazine voor jongvolwassenen over kanker. Het is een tijdschrift van Fight cancer, het eigenzinnige label van KWF Kankerbestrijding, dat in samenwerking met Sanoma Uitgevers wordt uitgebracht.

Onder het motto Love life. Fight cancer gaat Fight cancer het gevecht aan tegen kanker. Ze probeert jongvolwassenen meer bewust te maken van kanker en daarnaast fondsen te werven.

Positief en diepgaand
Sanoma Uitgevers maakte in samenwerking met Fight cancer een bijzonder magazine. Fight Magazine is positief, luchtig maar ook diepgaand, betrokken en confronterend. Het magazine is gemaakt door het uitgeefcluster Jonge Vrouwen van Sanoma waar ook Flair, Viva, Fancy en Yes worden uitgeven.

Landelijke verspreiding
Fight Magazine verschijnt in september in een oplage van ruim 250.000 stuks en wordt bijgesloten bij de abonneeoplage van Cosmopolitan, Marie Claire, Flair, Viva en Flow. Bovendien zal het worden verspreid op diverse hogescholen, evenementen, fitnesscentra, jongerenpatiëntenverenigingen, studentenverenigingen, festivals en bioscopen.