FloraHolland


FloraHolland actief op Flowers in Moskou

FLORAHOLLAND, 9 september 2010 (persbericht) - FloraHolland heeft met haar stand en verschillende productconcepten weer een goede indruk gemaakt tijdens de vakbeurs Flowers 2010 in Moskou. De beurs in Moskou vond plaats van 2 tot 5 september.

Het thema in de stand was `FloraHolland, sterk netwerk in de internationale sierteeltbusiness'. In de stand stond een onderscheidende bloemen- en plantenpresentatie. In de plantenpresentatie waren vier thema's verwerkt: Noviteiten, Cadeaus, Parels en Indoor out. In de categorie Indoor out ontving de gerbera `Garvinea' de Gouden medaille voor productnoviteiten. Garvinea is de eerste winterharde tuingerbera.

De Nederlandse kwekers hebben via de FloraHolland-stand weer een mooi visitekaartje achtergelaten op de Russische markt. FloraHolland ontving in de stand zowel bestaande als nieuwe klanten en kon enkele Russische bedrijven die op zoek zijn naar een Nederlandse exporteur informeren en doorverwijzen. Er waren ook veel inschrijvingen voor de Russische noviteitennieuwsbrief, die wekelijks door FloraHolland aan bloemisten wordt verzonden.