Ingezonden persbericht

- Persbericht -

Max Mara vernieuwt boutique in Den Haag
Nieuw winkelconcept gebaseerd op thema 'natuur' opent in september

Den Haag, maandag 19 juli 2010 - Donderdag 9 september opent de vernieuwde Max Mara boutique in Den Haag haar deuren. De nieuwe boutique met een oppervlakte van 260m2 is ontworpen door befaamd Italiaans architectenbureau Duccio Grassi. Bekend om innovatief retail design hebben zij de Max Mara boutique gerenoveerd, vergroot en aangepast binnen het thema 'natuur'. In de winkel zijn natuurlijke materialen te vinden als hout - afkomstig uit een 19e eeuws Argentijns stadion - en steen. Kosten noch moeite zijn gespaard om van de Max Mara boutique een juweel te maken, waar menig vrouw haar hart kan ophalen.

Interieur Max Mara boutique in Milaan, waar het nieuwe concept is toegepast.
Klik op de afbeeldingen voor hoge resolutie beelden.

Interieur
Het interieur van de Max Mara boutique is gebaseerd op een concept van de Duccio Grassi Architects studio, waarbij de natuur centraal staat. Hout is het meest voorkomende materiaal, aangevuld met glas en metaal. De winkel is verdeeld over twee verdiepingen, die aan elkaar zijn verbonden door een trap van glas en steen. Door de materialen en de ruime ramen is het interieur licht en ruimtelijk en komen de Max Mara collecties goed tot hun recht.

Collecties
In de vernieuwde Max Mara boutique worden verschillende Max Mara collecties aangeboden. Naast de lijnen Max Mara, Max Mara Elegante, Sportmax, 'S Max Mara en Weekend by Max Mara, is ook de accessoirecollectie Max Mara Accessoires te koop bij Max Mara Den Haag.

Klik hier voor meer informatie over de heropening
Klik hier voor meer informatie over de Max Mara Fashion Group

Noot voor redacties

Achtergrondinformatie (