Ingezonden persbericht


-Persbericht-

Inspirerend talent event
Het Grote Inspiratiedoeboek gaat live!

Voor iedereen die meer wil doen met z'n talenten, zich wil laten inspireren en hier op een positieve, creatieve manier mee aan de slag wil, organiseren de makers van het Grote Inspiratiedoeboek op 9 september a.s. de Doe meer met je talenten-dag. Voor iedereen die nog meer wil doen met het Grote Inspiratiedoeboek, maar ook voor al diegenen die nu wel eens willen kennismaken met de werkwijze in dit boek. Eigenlijk voor iedereen die wil deelnemen aan een echt inspirerend talent-event!

De Doe meer met je talenten-dag biedt een actief programma met inspirerende sprekers, creatieve workshops, verdiepingsoefeningen, speedcoaching en de mogelijkheid om ideeën en ervaringen uit te wisselen met anderen die ook meer willen doen met hun talenten.

Het talent-event vindt plaats in de groene en inspirerende omgeving van Landgoed de Horst in Driebergen, waar je al vanaf 8 uur terecht kunt voor een early bird breakfast, zodat je helemaal verkwikt kunt beginnen aan het programma. En natuurlijk ontvangt iedere deelnemer een exemplaar van het Grote Inspiratiedoeboek (en als je het al hebt, geef je het toch gewoon kado aan iemand die wel wat meer kan doen met z'n talenten!).

Op de site van &talent vind je uitgebreide informatie over het dagprogramma, de workshops en hoe je je daar voor op kunt geven.

Vroege Vogel korting
Als je je voor 1 juli aanmeldt krijg je bovendien een leuke vroege vogel-korting dus wacht niet te lang en meld je aan voor de `Doe meer met je talenten-dag'!