Ingezonden persbericht



---



PERSBERICHT

Brasserie FLO Maastricht viert eerste verjaardag

MAASTRICHT ­ Brasserie FLO Maastricht bestaat 10 september a.s. één jaar. De jonge loot uit de befaamde Franse keten kijkt terug op een succesvolle start. Alle reden voor een feestje.
Om de eerste verjaardag van de brasserie te vieren, opent FLO op 9 september haar deuren exclusief voor vaste gasten en andere belangrijke relaties. Onder het genot van een heerlijke selectie uit de ambachtelijke Franse keuken zal er - natuurlijk mét mooie bubbels - getoost worden op een voortvarende start. Want Inge Tisson, Hotel Manager Eden Designhotel waar Brasserie FLO onder valt, kijkt terug op een uitstekend jaar. "Sinds de start loopt het storm bij FLO Maastricht. We verwelkomen gasten uit Maastricht en omgeving, maar ook foodliefhebbers uit de rest van het land en België weten ons steeds beter te vinden. We zijn heel blij met deze toestroom en vieren dit succes graag met degenen die het mogelijk maakten." Formule voor een heerlijke én gezellige avond
Het succes van Brasserie FLO Maastricht zit `m in het passend doorvertalen van de bewezen Groupe FLO-formule, verklaart Inge. "We brengen Parijs naar Maastricht, onze gasten komen bij ons voor kwalitatief hoogstaande producten en de gezellige Franse sfeer. We hebben wel een eigen draai aan de brasserie gegeven: de inrichting is hip en eigentijds en een jong, ambitieus team verwelkomt onze gasten enthousiast en speels. Je kunt dus zeggen dat wij een Parijse FLO in een modern jasje zijn."
Restaurantsite Specialbite.nl, waar restaurantkenners onafhankelijk hun mening geven, vertaalde Inges omschrijving als volgt: "Het eten bij FLO kan zich gerust meten met de gemiddelde Parijse brasserie. Alleen de bediening is eigenlijk veel te vriendelijk: in Parijs gedragen ze zich in de regel een stuk hufteriger."

`Best of' de Franse keuken
Executive chef Peter Dudink, de Nederlander die in 2006 werd uitgeroepen tot de beste kok van België, zwaait de scepter in de Maastrichtse FLO-keuken. De verse fruits de mer, knisperende salade vigneron, boterzachte escargots de Bourgogne, en verleidelijke crêpes Suzette en tartes tatins verlaten de keuken onder zijn toeziend oog. "Onze gasten komen voor een avond vol ontspanning en gezelligheid, maar niet in de laatste plaats om lekker te eten. De Franse ambachtelijke keuken leent zich hier goed voor, we presenteren de lekkerste klassiekers van deze kaart. Daarbij vind ik het niet alleen belangrijk dat onze gasten ervan watertanden, maar ook dat zij eerlijke, pure producten geserveerd krijgen. Daar staan mijn team en ik garant voor." Brasserie FLO Maastricht
Bij Brasserie FLO Maastricht werkt een vast team van vijftien medewerkers in de keuken en de bediening, een team van nog eens vijftien mensen staat paraat voor extra ondersteuning. FLO Maastricht is gevestigd in de trendy wijk `Wijck', naast het Eden Designhotel Maastricht. De brasserie is geopend voor de lunch van maandag tot en met vrijdag en dagelijks voor het diner. Reserveren kan telefonisch (043 328 2525) en per mail (info@flomaastricht.nl). Gasten die Brasserie FLO in de feestmaand september met een bezoek vereren, krijgen een verrassing wanneer zij reserveren o.v.v. `FLO Maastricht 1'.