Ingezonden persbericht


PERSBERICHT - Hilversum, 07 september 2010

NACHTJE DOORHALEN MET LEX OP 3FM

credits: 3FM
RADIOTALENT VINDT ZIJN PLEK BIJ BNN

Houd de nacht van woensdag op donderdag maar vrij in je agenda! De nieuwe BNN-dj Lex Gaarthuis haalt dan door met zijn radioprogramma Lex op 3FM. Hij lult luisteraars door de zware nachtdienst heen, zorgt voor een uitstekende after of geeft de ultieme wake-up call. Veel onzin wordt in zijn show tot zin verheven en zinnige dingen worden door Lex compleet onzinnig gemaakt. Lex is vanaf 9 september elke woensdag op donderdag te horen van 01.00 tot 04.00 bij BNN op 3FM.

De nacht van 3FM is de plek waar radiotalenten zich kunnen ontwikkelen. Via 100% NL en SLAM!FM heeft Lex zich de afgelopen jaren warm kunnen lopen voor zijn nieuwe job bij BNN op 3FM. Lex: 'Ik ben erg blij dat ik mijn meest uit de hand gelopen hobby nu kan uitvoeren op het gaafste station, voor de tofste omroep van Nederland. Ik kan niet wachten om los te gaan met alle onzin die er in mijn hoofd rondspookt!'.

Lex gaat in zijn show op zoek naar de lekkerste vrouwelijke nachtportier, bewaakster of vrachtwagenchauffeuse in de verkiezing van de Nachtmiss 2010. Youssouf B. komt Lex regelmatig opzoeken tijdens zijn nachtdienst. Lex heeft namelijk nog een aantal grammetjes op de pof staan bij Youssouf, wat wordt verrekend met zendtijd in de nacht. Verder veruit de slechtste spelletjes van de Nederlandse radio en uiteraard de gaafste muziek.

----------