Politie Utrecht

Persberichten Rijn&Venen, 09.00 uur

Utrecht, 09-09-2010

Bromfietser in sloot

BREUKELEN- Op woensdagavond raakte een bromfietser gewond na een valpartij.

Omstreeks 22.40 uur reed een 19-jarige bromfietser uit Utrecht over de Straatweg. Hij haalde hier een fietser in maar uit tegenovergestelde richting kwam een andere fietser. Hier schrok hij erg van, slipte en kwam ten val. Zijn bromfiets gleed het water in en de bestuurder kwam op het wegdek terecht. Hij liep aangezichtsletsel op en werd vervoerd naar het ziekenhuis. De bromfiets werd uit het water gevist.

Klap

WOERDEN- Op woensdagmiddag kreeg een jongen een klap in zijn gezicht.

Omstreeks 16.00 uur fietste een 13-jarige jongen uit Woerden over het Essenpad. Bij het viaduct, naar de wijk Molenvliet, werd hij in het gezicht geslagen door een onbekende jongen. De 13-jarige liep geen letsel op maar deed wel aangifte bij de politie. De politie heeft de zaak in onderzoek. Getuigen kunnen bellen met 0900-8844, district Rijn&venen.

Meisje vermist

MAARSSEN - Sinds dinsdag 7 september is de 16-jarige Kelsey de Graaf uit Maarssen vermist. Die dinsdag is Kelsey op haar scooter naar school gegaan in Breukelen. Rond 12.00 uur heeft zij nog contact gehad met haar moeder dat ze naar huis kwam. Zij is echter niet meer thuisgekomen. Eind van de middag is aangifte van vermissing gedaan en is een onderzoek gestart. Ondanks opsporingsactiviteiten is Kelsey nog niet gevonden.

Kelsey is 16 jaar heeft halflang blond haar, is 1.58 - 1.65 meter lang en heeft een slank postuur. Op het moment van haar vermissing droeg zij een zwarte halflange jas van het merk Moncler met onderaan een zwarte elastieke band en een bontkraag, een blauwe spijkerlegging en roze uggs met een knoop aan de zijkant. Zij reed op een witte scooter van het merk Sym.

Heeft u informatie over de verblijfplaats van Kelsey of heeft u haar na dinsdag 7 september 12.00 uur gezien, neemt u dan contact op met de recherche politiebureau Maarssen, via 0900-8844. Wilt u liever anoniem blijven, belt u dan met 0800-7000.