Boekenliefde.nl stuurt automatisch bibliotheek-herinnering


DEN HAAG, 20100909 -- Om lezers te helpen boeken op tijd terug te brengen of te verlengen, introduceert boekenwebsite boekenliefde.nl een bibliotheek-herinneringsdienst die werkt voor vrijwel alle bibliotheken in Nederland (op basis van beschikbaarheid). Hiermee komt een einde aan één van de grootste ergernissen van boekenliefhebbers: bibliotheekboetes.

Hoe werkt het?

Op de website van boekenliefde.nl vullen gebruikers via een beveiligde verbinding hun lidmaatschapsgegevens in. Vanaf dat moment ontvangen ze, zodra boeken bijna moeten worden ingeleverd, volledig automatisch een herinneringsemail. Gebruikers kunnen zelf instellen of ze een week of bijvoorbeeld een dag voordat de leentermijn afloopt een herinnering ontvangen. Allebei kan ook.

Over boekenliefde.nl

Het doel van boekenliefde.nl is om boeken lezen nog leuker te maken. Boekenliefhebbers kunnen bijhouden welke boeken ze hebben gelezen en wat ze ervan vonden. Het is ook mogelijk om boekenvriendschappen te sluiten, de virtuele bibliotheek van vrienden te bekijken, en van elkaars beoordelingen, reviews en tips te profiteren.

Link: boekenliefde.nl


Achtergrondinformatie

Voorbeeld email: http://boekenliefde.nl/wi-herinneringlarge.png
Informatie, contact, schermvoorbeeld, logo in groot formaat: http://boekenliefde.nl/informatie.html