Ingezonden persbericht


Prezivent, 09/09, Seats2meet:
de laatste trends en tools op het gebied van presentatie

Op 9 september vindt in Seats2Meet Utrecht een bijzonder event plaats dat geheel in het teken staat van presentatie, on- én offline. Flip-overs, overheadsheets, gortdroge Powerpoint-presentaties: dat kan creatiever, opvallender en inspirerender. Tijdens Prezivent passeren de nieuwste trends, tools en ontwikkelingen op het gebied van presentatie de revue.

Het eendaagse event dankt zijn naam aan de innovatieve online presentatietool Prezi (www.prezi.com). De bedenker van Prezi, Adam Somlai-Fischer, komt speciaal voor Prezivent naar Nederland om te vertellen over de totstandkoming van Prezi. De dag wordt georganiseerd door enthousiaste Prezi-gebruikers Jessica de Kok (Kaat Mossel Coaching) en ir. Hedwyg van Groenendaal, oprichter/directeur van Via Milia, kenniscentrum voor het web, en auteur van o.a. de bestseller Webdesign, van concept tot realisatie. Zij presenteert tijdens de feestelijke afsluiting van de dag haar nieuwste boek: Presenteren met Prezi.

Het Prezivent gaat over veel meer dan alleen Prezi - zo zal de Flirt Academy de verschillen tussen mannelijke en vrouwelijke sprekers op het podium blootleggen en leert presentatiedeskundige Lianne Ebbinkhuijsen ons hoe we zelf het middelpunt van onze presentatie blijven, ook al gebruik je een 'coole tool' als Prezi.

Verder is er creatieve sessie en een demonstratie van pecha kucha. 'Petsjakoetsjá' is Japans voor 'prietpraat' en staat voor een doeltreffende vorm van presenteren waarbij je je verhaal vertelt met 20 beelden in 6 minuut 40 (20 seconden per beeld).

Het Prezivent is er voor trainers en professionele sprekers, voor uitgeslapen managers, voor leraren die alles uit hun digitale schoolbord willen halen en voor zp'ers die zichzelf willen onderscheiden in en met hun presentatie.

Meer informatie en aanmelden: www.prezivent.nl of prezi@kaatmosselgroep.nl.

Prezivent
donderdag 9 september 2010
Locatie: Seats2Meet, Moreelsepark 65, Utrecht


Noot voor redacties
Meer informatie,