Gemeente Zoetermeer

Inschrijving Brede Schoolactiviteiten weer van start

logo Brede School
Sporten en bewegen, avonturen beleven, buiten zijn, dansen of muziek maken. Dit is zomaar een greep uit de Brede Schoolactiviteiten waar kinderen deze herfst en winter uit kunnen kiezen.

Alle activiteiten staan in het Brede Schoolboek dat deze week wordt uitgedeeld aan ruim twaalfduizend kinderen van basisscholen in Zoetermeer. U kunt het boek ook hier downloaden. De activiteiten worden na schooltijd aangeboden en deelname is in de meeste gevallen gratis.

Kinderen kunnen zich inschrijven voor de activiteiten door het inschrijfformulier van de eigen wijk achterin het boek in te vullen en uiterlijk 9 september in te leveren bij de leerkracht op school.

Het aanbod in het activiteitenboek is tot stand gekomen in nauwe samenwerking tussen de gemeente Zoetermeer, Stichting MOOI, basisscholen en aanbieders van activiteiten. Met elkaar zorgen zij voor een gevarieerd en passend programma dat leuk en leerzaam is voor kinderen tussen de vier en twaalf jaar. De activiteiten worden begeleid door (semi)professionals en vinden plaats in bijvoorbeeld een school of bij een sportvereniging.
Te downloaden:

* Brede School activiteiten herfst-winter 2010.pdf (1,87 MB)