Ingezonden persbericht


Persbericht
Amsterdam, 19 augustus 2010

Libelle cover catwalk op de P.C. Hooftstraat

Vanmiddag vond de kick-off plaats van de Libelle Modemaand. In de Amsterdamse P.C. Hooftstraat liepen zestien modellen een wel heel bijzondere catwalk. Ze waren gehuld in Libelle-covers die exclusief ontworpen werden door drie beroemde Nederlandse ontwerpers: Jan Taminiau, Alexander van Slobbe en Piet Paris. De vierde cover werd gemaakt door Libelle's artdirector Cilla Tibbe.

Spectaculaire modemaand
Het hele jaar door is Libelle in de mode, maar vanaf half augustus, als het modeseizoen winter 2010/2011 begint, pakt Libelle éxtra uit. Tijdens de modemaand lanceert Libelle een speciale modeglossy, drie unieke modenummers én het Libelle jurkje dat vanaf 9 september a.s. voor iedereen bij Vanilia in de winkel ligt.

Collector's items
In deze modemaand heeft Libelle elke week vier verschillende covers, in totaal verschijnen er zestien verschillende, spannende ontwerpen: echte collector's items. Kortom: de Libelle Modemaand is dé maand voor iedereen die van fashion en trends houdt! Op straat, in de winkels, op libelle.nl en in het grootste vrouwenweekblad van Nederland.