Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
Amsterdam, 30 augustus 2010

ONTKNOPING PHOTO ACADEMY AWARD 2010 NADERT!

Tijdens de feestelijke prijsuitreiking op donderdag 9 september a.s. worden in het Fotomuseum in Den Haag de winnaars van de Photo Academy Award 2010 bekend gemaakt. Wie van de maar liefst 66 genomineerden ontvangt de hoofdprijs van ¤ 5.000,- en een publicatie in DIGIFOTOPro en mag zich een jaar lang winnaar van de Photo Academy Award noemen?
De presentatie van de avond is in handen van Ruben Nicolai, die in aanwezigheid van de voltallige jury en alle genomineerden de winnaars bekend zal maken.

Het werk van alle genomineerden wordt opgenomen in de DIGIFOTOPro Special en zal van 28 augustus tot en met 26 september te zien zijn tijdens de expositie in het Fotomuseum in Den Haag. Hierna zal de expositie doorreizen naar onder andere Amsterdam, Antwerpen, Eindhoven, Groningen en Rotterdam.

De Photo Academy Award
De Photo Academy Award bestaat sinds 2003 en is dé inspirerende wedstrijd voor aanstormend fotografisch talent. Pas afgestudeerde en laatstejaars fotografiestudenten kunnen prijzen winnen die hun een grote sprong voorwaarts bieden in hun carrière. Voorbeelden van deze prijzen zijn plaatsingen in toonaangevende magazines, opdrachten voor gerenommeerde reclamebureaus of exposities in musea. (Oud)studenten van alle Nederlandse en Vlaamse academies kunnen meedoen.

Kijk voor meer informatie en de genomineerden (inclusief de foto's) op www.photoacademyaward.com

Prijsuitreiking Photo Academy Award 2010
Datum: donderdag 9 september 2010
Aanvang: 18.00 uur
Locatie: Fotomuseum Den Haag, Stadhouderslaan 43, 2517 HV Den Haag Entree: gratis toegang

De Photo Academy Award is een initiatief van de Fotoacademie