Provincie Overijssel

Provincie organiseert Inloopmiddag/avond N 342 wegvak Oldenzaal - ...

2 september 2010

De provincie Overijssel vindt het belangrijk dat iedereen zich gemakkelijk, veilig en vlot kan verplaatsen. Daarom werken wij op vele plaatsen aan de verbetering van de wegen in Overijssel.

Een van deze wegen is de N 342 provinciale weg Hengelo - grens Duitsland, wegvak Oldenzaal en Denekamp. Hier gaan we door het opnieuw asfalteren van de weg en de aanleg van

bermverharding de verkeersveiligheid en de doorstroming op de weg verbeteren. Wij nodigen u van harte uit voor de inloopmiddag/avond op donderdag 9 september 2010 van 16.00 tot 19.30 uur in Cafe-Restaurant 't Wubbenhof, Oldenzaalsestraat 49, te Denekamp.

Tijdens deze inloop krijgt u de gelegenheid de plannen in te zien en vragen te stellen over de te nemen maatregelen. U kunt vrij inlopen, er is geen programma.

Uitvoering van de wegwerkzaamheden
De wegwerkzaamheden starten naar verwachting op maandag 20 september 2010 (week 38). Op vrijdag 8 oktober 2010 (week 40) is naar verwachting het werk afgerond. Omdat we de weg opnieuw gaan asfalteren en bermverharding langs de weg gaan aanleggen, is het noodzakelijk de weg voor een periode van circa 3 weken volledig af te sluiten voor al het doorgaande verkeer. Het verkeer wordt omgeleid via Ootmarsum, Fleringen en Weerselo. Aanwonenden, fietsers en bussen kunnen gebruik maken van de parallelweg. Percelen van aanwonenden blijven nagenoeg de hele uitvoeringsduur bereikbaar voor bestemmingsverkeer. Alleen ten tijde van het herstellen van inritten en asfalteringswerkzaamheden kan het zijn dat een perceel voor een korte periode volledig is afgesloten, betrokkenen worden daarover nader geinformeerd.