HDP-AristA richt de business unit Verzekeringen op

09/09/2010 15:23

HDP-AristA Group

Als partner van kleine en middelgrote ondernemingen speelt de HDP-AristA groep voortaan ook in op de noden betreffende verzekeringen van bedrijfsleiders, werkgevers en zelfstandigen dankzij de oprichting van HDP & AristA Insurances nv.

De jongste tien jaar heeft de HDP-AristA groep, met het sociaal secretariaat als vertrekpunt, haar diensten gediversifieerd om de klanten een volledig gamma te kunnen aanbieden. De jongste aanwinst van de groep was Plus Uitzendkrachten in 2008.

"Het one stop shopping-principe staat centraal in onze groep" licht Ralph Corbey, gedelegeerd bestuurder, toe. "Verzekeringen voor bedrijfsleiders en werkgevers zaten nog niet in ons dienstenpakket. HDP & AristA Insurances treedt op als onafhankelijk makelaar, wat ons de mogelijkheid biedt de voor de klant meest voordelige en geschikte oplossing te zoeken. Bedoeling is binnen de groep over een makelaarskantoor te beschikken dat gespecialiseerd is in de noden van KMO's en zelfstandigen."

HDP & AristA Insurances start met een equipe van vier experten in verzekeringen. De business unit werkt als onafhankelijk makelaar en biedt werkgevers een volledige waaier van bedrijfsverzekeringen aan waarbij bijzondere aandacht wordt besteed aan de arbeidsongevallenverzekeringen, juridische bijstand bij sociale conflicten en het Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen, ook VAPZ genoemd.

Over de HDP-AristA groep

De 870 werknemers van de HDP-AristA-groep bieden aan meer dan 28.000 werkgevers die in totaal bijna 375.000 werknemers tewerkstellen, diensten aan inzake sociaal secretariaat en personeelsbeleid, uitzendarbeid, kinderbijslagen, preventie en bescherming op het werk, medische controle, preventieve geneeskunde en medische expertise, sociale verzekeringen voor zelfstandigen en administratieve formaliteiten bij het opstarten of de ontwikkeling van hun onderneming, en de organisatie van opleidingen en seminaries.

Voor gedetailleerde informatie kunt u terecht op de website www.hdp-arista.be

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel