Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Tourism Malaysia aanwezig op 50PlusBeurs
Maleisië populair onder tweede huisbezitters

Amsterdam, 9 september 2010 - Op donderdag 16 september staat de Marijke Gehoorzaal in de Jaarbeurs Utrecht van 13.00 tot 14.00 uur volledig in het teken van ontspannen wonen in de tropen. Tourism Malaysia organiseert die dag op de 50PlusBeurs het seminar Malaysia My Second Home. De toeristische bestemming zit sterk in de lift en steeds meer Nederlanders ontdekken de voordelen van een tweede huis in het hart van Zuidoost-Azië. De presentatie is in handen van Dr. Victor Wee, voorzitter van de Malaysia Tourism Promotion Board. Bezoekers van het seminar maken bovendien kans op een persoonlijke kennismaking met Maleisië: Malaysia Airlines verloot onder de aanwezigen twee retourtickets naar Kuala Lumpur.

Tourism Malaysia is voor de tweede keer aanwezig op de 50PlusBeurs, die van donderdag 16 tot en met zondag 19 september in Jaarbeurs Utrecht gehouden wordt. Op stand 7B 065 komen bezoekers alles te weten over het prachtige land, de gastvrije bevolking en de veelzijdige vakantie-mogelijkheden. Ook wie een stapje verder wil gaan en overweegt van Maleisië zijn tweede thuis te maken, is op de 50PlusBeurs aan het juiste adres. Tijdens het seminar Malaysia My Second Home worden geïnteresseerden in het kopen van een tweede huis in Maleisië geïnformeerd over de voordelen en mogelijkheden. Zelf een kijkje nemen in Maleisië staat ook op het programma: Malaysia Airlines verloot twee retourtickets Amsterdam - Kuala Lumpur onder de aanwezigen.

Malaysia My Second Home
De presentatie van Malaysia My Second Home is in handen van Dr. Victor Wee, voorzitter van het programma voor de duurzame ontwikkeling van toerisme, vertegenwoordigers van het Ministerie van Toerisme en de organisatie Malaysia My Second Home. Vooraanmelden wordt geadviseerd, aangezien er slechts 100 plaatsen beschikbaar zijn. Wie interesse heeft in deelname stuurt een e-mail met naam en adresgegevens naar mail@tourism-malaysia.nl. Per omgaande wordt een bewijs van deelname toegestuurd. Het seminar vindt plaats op donderdag 16 september in de Marijke Gehoorzaal op het Jaarbeursterrein in Utrecht en duurt van 13.00 tot 14.00 uur.

Voor meer informatie over de mogelijkheden van een tweede huis in Maleisië zie ook www.mm2h.gov.my

Twee in één
Wie naar Maleisië reist krijgt eigenlijk twee landen in één: het schiereiland met het moderne Kuala Lumpur en bounty-eilandjes Penang en Langkawi aan de ene kant en het tropisch regenwoud van Maleisisch Borneo met orang-oetangs en inheemse stammen aan de andere kant. Samen een multiculturele bestemming vol verschillende volken, religies, landschappen en vakantiemogelijkheden. Maleisië is één van de veiligste landen van Zuidoost-Azië, met een ongekend gastvrije en vriendelijke bevolking. Van shoppen in moderne shopping malls tot avontuurlijke jungle trekkings en van rifduiken tot culinair genieten - voor elke reiziger is er een passend aanbod. Zie voor meer informatie www.tourism.gov.my.



Ingezonden persbericht