Ingezonden persbericht


Haagse Young Professionals slaan de handen ineen

De jongerennetwerken van een aantal grote Haagse bedrijven - Shell, Siemens, KPN, TNT en Aegon - gaan samenwerken met de netwerken van de jonge ambtenaren van de ministeries en het Haagse stadhuis. Onder de noemer Young The Hague organiseren ze gezamenlijke activiteiten en netwerkborrels. Doel daarvan is het delen van werkervaring en het leggen van contacten.

Young The Hague is een stadsbreed netwerk waar overheid en bedrijfsleven samenkomen. "Nu zijn overheid en bedrijfsleven vaak gescheiden werelden. Dankzij dit netwerk kijken we over de schutting heen. Wat ons bindt is dat we allemaal in de stad Den Haag actief zijn en vaak ook wonen, dat schept een band," aldus Joep Ebus, mede-organisator vanYoung The Hague.

Ook de CEO's, de secretarissen-generaal van de ministeries en burgemeester Van Aartsen van Den Haag ontmoeten elkaar regelmatig. Vaak in gezelschap van de leidinggevende figuren van de in Den Haag gevestigde internationale instellingen. Het volgende doel is dan ook om jonge werknemers van bijvoorbeeld het Internationaal Gerechtshof en het Joegoslavië Tribunaal te betrekken bij Young The Hague.

Officiële kick-off: Young The Hague meets young The Hague Donderdag 7 oktober van 15:30 - 19:00 uur. Meld je aan via www.youngthehague.nl.


- Einde persbericht -

Noot voor redactie,