Bonnefanten Museum Maastricht

Nieuwe dependance Kunstuitleen in Landgraaf !

De dependance Bonnefanten Kunstuitleen in Heerlen was sinds 1986 voor menig kunstlief hebber de locatie om in de parkstad kunst te huren. De samenwerking tussen Bonnefanten Kunstuitleen en de gemeente Heerlen is echter sinds december vorig jaar beëindigd.
Toch blijft de doelstelling 'het verspreiden van hedendaagse beeldende kunst onder een zo groot mogelijk publiek' de drijfveer van Bonnefanten Kunstuitleen. Daarom is de zoektocht naar een vervangende dependance uitgebreid naar de regio Parkstad. Het Bonnefantenmuseum is verheugd te kunnen mededelen dat Bonnefanten Kunstuitleen vanaf september aanstaande haar deuren zal openen in Landgraaf. Er is een enthousiaste nieuwe partner gevonden in Ipomal Galerie. Deze galerie wordt sinds 1988 geleid door de eigenaresse Ineke Paliska.

Vanwege het feit dat een groot gedeelte van de collectie van Ipomal Galerie wordt ondergebracht bij de uitleencollectie geniet de abonnee van Bonnefanten Kunstuitleen van een zeer ruim aanbod aan kunstwerken. Als men hier nog de 'know how' van Ineke Paliska, de ruimere openingstijden en de goede parkeermogelijkheden bij de nieuwe locatie aan toevoegt, kan niet anders geconcludeerd worden dan dat deze samenwerking de huidige en toekomstige abonnees van de kunstuitleen de nodige voordelen gaat bieden.

Komt u ook ?

Vanaf vrijdag 10 september a.s. opent de nieuwe dependance Bonnefanten Kunstuitleen Parkstad Limburg-Ipomal Galerie.

Om onder genot van een drankje en hapje op een informele manier kennis te maken met de nieuwe locatie en haar beheerder zijn geïnteresseerden van harte welkom op zaterdag 10 en/of zondag 11 september tussen 14.00 en 17.00 uur .

Bonnefanten Kunstuitleen Parkstad Limburg - Ipomal Galerie Charles Frehenstraat 5
6374 EK Landgraaf

T: 045 532 36 19
info@ipomal-galerie.nl

Openingstijden:
Vrijdag 17.00 tot 20.00 uur
Zaterdag en zondag van 14.00 tot 17.00 uur

download hier het persbericht als pdf

Beeldmateriaal

lees de voorwaarden voordat u het beeldmateriaal download. Wij stellen het erg op prijs om een bewijsexemplaar van de publicatie te ontvangen! Galerie Ipomal - Landgraaf